skip to Main Content
Kantoor Kondor Wessels

Kantoor Kondor Wessels

De eerste GewoonGers vouwwand

 

Het kantoor van DigiBase is sinds kort ronduit ‘gers’ te noemen! Meerdere werkplekken zijn afgeschermd middels GewoonGers wanden en deuren en het meest unieke onderdeel in dit pand is natuurlijk de vouwwand.

De GewoonGers vouwwand is nieuw, gebruiksvriendelijk, neemt weinig ruimte in en ziet er bovenal ontzettend stoer uit. Onze eerste vouwwand voor het interieur is een feit. Zowel de techniek, de productie en het plaatsen is door GewoonGers bedacht en uitgevoerd.

De vouwwand zorgt ervoor dat een ruimte compleet kan worden opengezet of kan worden afgesloten zonder dat de wand veel ruimte hoeft in te nemen. De wanden van GewoonGers hebben een dikte van 47 millimeter en zijn vanwege het gebruik van aluminium profielen licht in gebruik.

Het ontwerp is natuurlijk vrij te bepalen. Jij kiest het aantal segmenten, de vakverdeling in hoogte en natuurlijk kleur en afwerking.

GewoonGers op kantoor

GewoonGers is van huis uit een leverancier voor de zakelijke markt. Al gauw kwam hier de consumentenmarkt bij waardoor wij nu op alle vlakken kunnen voorzien in wanden. Voor kantoorpanden gelden vaak andere eisen dan voor woningen. Laat ons daarom weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor een zo gericht mogelijke offerte en bijpassend advies.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top