skip to Main Content
Kantoor Bram Ladage

Kantoor Bram Ladage

Voeg wat GewoonGers toe aan het interieur!

 

Net als bij GewoonGers ligt de roots van Bram Ladage in Rotterdam. Een samenwerking om dit kantoor vorm te geven was gewoon voorbestemd! De extra grote taatsdeur, die in dichte stand verborgen is in de wand, is een ontzettend stoer en verrassend onderdeel binnen dit project.

Verder is op de begane grond een vergaderruimte afgesloten met onder andere een GewoonGers wand. Zo komt er voldoende daglicht binnen en blijft de interactie met de ruimte buiten de vergaderkamer bestaan.

Met een werkplek als deze ga je elke dag met plezier naar je werk, dat kan niet anders!

GewoonGers op kantoor

GewoonGers is van huis uit een leverancier voor de zakelijke markt. Al gauw kwam hier de consumentenmarkt bij waardoor wij nu op alle vlakken kunnen voorzien in wanden. Voor kantoorpanden gelden vaak andere eisen dan voor woningen. Laat ons daarom weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor een zo gericht mogelijke offerte en bijpassend advies.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top