Plafondhoge deur stalen Taatsdeur GewoonGers

Enkele taatsdeur De Meent

Taatsdeur, model De Meent

Dit nieuwbouwhuis in Monster heeft GewoonGers mogen voorzien van een enkele taatsdeur. De taatsdeur wordt geheel op maat gemaakt voor een vast prijs. De afmetingen voor een taatsdeur kunnen variëren van 60 tot 110 centimeter breed en 200 tot 300 centimeter hoog. Heb je afwijkende afmetingen? Dan kunnen we bijvoorbeeld een enkel paneel toevoegen aan de deur. We denken graag met je mee!

Wij komen de producten bij je inmeten, maken jouw bestelling helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Specificaties producten

 • Type deur

  Enkele taatsdeur

 • Model

  De Meent

 • Type glas

  Helder glas

 • Prijs

  € 1699,-

Zwart stalen Taatsdeur Gewoon Gers
Zwart Stalen Taatsdeur De Meent Gewoon Gers
aluminium staatsdeur met glas
Stalen Taatsdeur GewoonGers
Taatsdeur Gewoon Gers
Stalen zwarte taatsdeur met glas Gewoon Gers
aluminium staatsdeur met glas
Taatsdeur GewoonGers
Taatsdeur GewoonGers
Zwart stalen Taatsdeur Gewoon Gers
Taatsdeur GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.