Trap afsluiten met stalen deur GewoonGers

Combi project webshop en onbegrensd Trapafsluiting en woonkamer deur

Je trap afsluiten met GewoonGers.

Creëer een blikvanger in huis die ook nog eens heel functioneel is, zoals in deze woning in Rhoon. In deze woning werd een combi gemaakt tussen een aluminium schuifdeur, een vast raampaneel én een opdekdeur voor in het bestaande kozijn.

Het raamwerk en de schuifdeur zijn handgemaakt en op elkaar afgestemd binnen onze Onbegrensd productlijn. Hiermee zijn verschillende ‘eigen’ ontwerpen mogelijk en wordt er gewerkt met een T-profiel. Dit geeft een robuuste uitstraling aan je glaswand. De schuifdeur en opdekdeur zijn qua ontwerp en belijning op elkaar afgestemd. De horizontale liggers in de deuren hebben dezelfde hoogte waardoor eenheid en rust gecreëerd wordt in het interieur.

Heb jij een idee voor een product of heb je een unieke situatie? Vraag dan een offerte aan of stel je wand of deur zelf samen in onze webshop.

Direct naar de webshop

Trap afsluiten met stalen deur GewoonGers
Trap afsluiten met stalen deur GewoonGers
Trap afsluiten met stalen deur GewoonGers
Trap afsluiten met stalen deur GewoonGers
Trap afsluiten met stalen deur GewoonGers
Trap afsluiten met stalen deur GewoonGers

En? Zie je het al zitten? Deel je ontwerpen met ons en wij gaan meteen voor je aan de slag met het opstellen van een vrijblijvende offerte. Ben je hier enthousiast over? Dan meten we je project gratis bij je thuis in.

FAQ

 • Ik wil een stalen deur op maat. Kan dat?

  Dat kan! Al onze deuren worden op maat gemaakt, of je nu voor een webshop product gaat (productlijn Concept) of voor een geheel eigen ontwerp kiest (productlijn Onbegrensd). De deuren van GewoonGers kunnen op maat gemaakt worden voor jouw bestaande kozijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deur met kozijn. Daarnaast heb je de keuze uit stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren.

 • Wat is het voordeel van een deur met een nieuw kozijn?

  Als je al een kozijn hebt, dat je niet mooi meer vindt, dan kunnen wij dat kozijn vervangen met een GewoonGers kozijn. Het voordeel hiervan is dat je jouw vloer en wand niet of minimaal repareert. Het nieuwe kozijn wordt namelijk óver het beschadigde deel van de muur en vloer geplaatst. Nadat GewoonGers bij je is geweest, zal je misschien alleen nog de muur af moeten werken. Dit ligt eraan hoe jouw huidige kozijn geplaatst is en of er nog extra beschadigingen ontstaan bij het verwijderen ervan. Is dit niet het geval, heb je zonder verbouwing een gerse blikvanger!

 • Kan ik warmte besparen met deuren van GewoonGers?

  Jazeker! Verschillende oplossingen van GewoonGers dragen bij aan het besparen van warmte in huis. In grote woonruimtes kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wand met openslaande binnendeuren of een glaswand met aluminium schuifdeuren. Zo kun je ervoor kiezen één kleinere ruimte te verwarmen. Tussen hal en woonkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opdekdeur met kozijn tot het plafond óf voor een op maat gemaakte stompe deur of opdekdeur die aansluit op jouw eigen kozijn.

 • Hebben jullie ook stalen ensuite deuren?

  Zeker! Een ensuite bestaat meestal uit een dubbele schuifdeur. Deze vind je terug in onze webshop: de deur wordt altijd op maakt gemaakt voor jouw situatie. Bij een ensuite deur kies je ervoor om ‘m weg te laten vallen in een muur óf voor of achter de muur te plaatst, zodat de deur altijd in zicht is. Het tweede is gebruikelijker bij ons. Wil je liever voor de eerste optie gaan? Neem dan contact met ons op, hier zijn namelijk een aantal voorwaarden voor van toepassing. Verder heb je ook de keuze om voor een slanke, dubbele taatsdeur te gaan: deze deur kan aan 2 kanten opengezet worden. Wij komen je stalen ensuite deur inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.