Onbegrensd: schuifdeur

Verkrijgbaar in enkele- en dubbele variant of met een wand

Met de GewoonGers schuifdeuren uit de Onbegrensd collectie ben jij de ontwerper. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om de schuifdeuren op jouw wensen en interieur af te stemmen. Denk hierbij aan het glas, de verhouding tussen de aluminium profielen, de kleur van het aluminium en het formaat van de deur. Standaard worden alle deuren voorzien van softclose. Heb jij een gaaf idee of ben je op zoek naar gers idee voor een stalen schuifdeur op maat? Vraag dan een offerte aan. Helemaal gratis en voor niets! Nou ja, de offerte dan. Een aanvraag kan via de website, per mail óf natuurlijk in onze showroom.

Een schuifdeur in eigen ontwerp van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen schuifdeur? Je hebt hierin verschillende opties: bij onze voorgeselecteerde producten (productlijn Concept) kun je kiezen uit een schuifdeur, dubbele schuifdeur óf een schuifdeur met zijlicht(en). Heb jij een eigen idee of ontwerp? Dan valt dit onder de Onbegrensd productlijn. Hierin ben jij de ontwerper. Kies uit verschillende glasindelingen, RAL-kleuren en glassoorten. Vrijwel alles is mogelijk! Vraag een offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. We denken graag met je mee!

detail schuif deur rails plafond gewoongers
Stalen Schuifwand olijfgroen GewoonGers
detail schuifdeuren systeem gewoongers
Zwanenburg stalen taatsdeuren GewoonGers
Handgreep schuifdeur

Stalen schuifdeur op maat

Zie je het al helemaal voor je? Heb je een idee dat je verder uit wilt werken? We denken ook graag met je mee. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een taatsdeur op maat. Een schuifdeur met eigen ontwerp heb je in huis vanaf €2.800,-, inclusief btw, inmeten, een op maat gemaakt product én montage.

De telescopische schuifdeur

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een schuifdeur met 3 rails? Dit noem je ook wel een telescopische schuifdeur: dit soort schuifdeuren zijn perfect voor wanneer je weinig ruimte naast én voor je deur hebt. Dus zélfs als je geen ruimte naast de deur hebt, wat meestal nodig is voor een schuifdeur, kom je met een telescopische schuifdeur prima weg. Schuifdeuren met 2 of 3 rails schuiven namelijk vóór elkaar weg, waardoor de telescopische schuifdeur in open stand maar weinig ruimte in beslag neemt.

bronzen stalen deuren hotel chic interieur gewoongers
Telescopische schuifdeur: schuifdeur met 2 rails
Dubbele schuifdeur met zijpanelen GewoonGers

Inspiratie nodig?

Een ontwerp komt niet vanzelf tot stand. Daar is inspiratie voor nodig. GewoonGers laat je binnen kijken bij alle verschillende interieuren!

Aluminium schuifdeur van GewoonGers

GewoonGers combineert de charme van toen met de technologie en service van nu. Zo gebruiken we voor onze producten glas en aluminium. Duurzaam én demontabel. Dus geen gedoe met transport. We zetten alles ter plekke in elkaar. Precies zoals jij het wilt. Dat geldt trouwens voor alles. Want ook de kleuren en de verhouding tussen glas en aluminium bepaal je zelf. De profielen zijn zo aan te passen dat dat ze aansluiten bij ieder interieur. Klassiek en modern. Bestaande bouw en nieuwbouw. Zelf een idee? Laat het ons weten!