Sample sale Inmeet instructies

Hoe meet ik mijn deur in bestaand kozijn in?

De opdekdeuren uit de Sample sale worden geleverd zonder kozijn. Je hebt dus zelf een opdekkozijn nodig. Heb je hulp nodig bij het opmeten van jouw opdekkozijn? Bekijk onze instructie en kom erachter welke opdekdeur jij nodig hebt. Of bekijk onze instructievideo.

Hoe meet ik mijn taatsdeur in?

Heb je nog helemaal geen kozijn (maar alleen een deuropening) óf ga je verbouwen? Dan zou je kunnen kiezen voor een taatsdeur. Heb je hulp nodig bij het opmeten van je deuropening? Lees onze instructie of bekijk de instructievideo.

Hoe meet ik mijn schuifdeur in?

Heb je hulp nodig bij het inmeten van je schuifdeur? Volg dan onze inmeet instructie.

stalen Schuifdeur zwartgrijs aluminium deur GewoonGers

Hoe meet ik mijn wand in?

Heb je interesse in een Sample sale wand? Pak dan je meetlint erbij. Meet de breedte en hoogte van de plek waar je ‘m wil plaatsen en kijk of er een geschikte wand in de Sample sale is. 

GewoonGers roomdivider glaspaneel
GewoonGers detailfoto handgreep opdekdeur