Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Den Bosch vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S12E01

vtwonen S12 A1

Het nieuwe seizoen van Weer verliefd op je huis is begonnen en wij zijn er weer bij! We beginnen meteen met een bijzonder product, namelijk: onze witte deur. De bewoners van dit huis in Den Bosch zijn dankzij stylist Frans Uyterlinde 2 witte (RAL 9010) opdekdeuren rijker, in model De Blaak.

stalen opdekdeur met glas GewoonGers
stalen opdekdeur met glas GewoonGers
stalen opdekdeur met glas Gewoon Gers

Witte opdekdeuren met glas en aluminium beplating

Een witte deur geeft je interieur een frisse uitstraling. Daarnaast sluit hij mooi aan op je bestaande kozijn, als deze al wit is. Door het heldere glas dat tussen de woonkamer en gang zit, laat de deur veel licht door en oogt je kamer ruimer. Soms wil je alleen liever níét laten zien wat er achter de deur zit. De inhoud van een opbergruimte is een voorbeeld daarvan. In dit geval hebben we een witte aluminium beplating toegevoegd. Zo passen de deuren goed bij elkaar wat betreft stijl, maar hebben ze een tóch een andere uitstraling.

stalen opdekdeur met glas Gewoon Gers
stalen opdekdeur met glas GewoonGers
stalen opdekdeur met glas GewoonGers
stalen opdekdeur met glas GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

schuifwand woonkamer werk kamer GewoonGers

Witte schuifwand in de woonkamer

Thuiswerkplek inrichten? Denk dan eens aan een schuifwand met glas. Ruimtebesparende schuifdeuren zijn de perfecte oplossing voor ieder interieur!

Bekijk binnenkijker