Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Almere Kopen Zonder Kijken S04E04

Kopen Zonder Kijken seizoen 4 - aflevering 4

Marloes en Lumanda wonen samen in een knus vissershuisje in Urk. Marloes kan helaas niet zo goed wennen in Urk, dus besluiten ze naar Almere te verhuizen.

KZK interieur inspiratie stalen deur GewoonGers

Trapombouw in de woonkamer

De woning die makelaar Alex voor het stel vindt is al in zeer mooie staat, maar kan wel wat kleur gebruiken. Ook staat er een open trap in de woonkamer, waardoor er veel warmte ontsnapt. Bob en Roos kiezen voor een trapombouw van GewoonGers om de trap netjes af te sluiten van de woonkamer. De schuifdeur zet je gemakkelijk open als je met spullen de trap op moet. Daarnaast neemt de deur weinig ruimte in, waardoor het kookeiland gewoon op z’n plek kan blijven staan!

Deze trapombouw valt in de productlijn Onbegrensd. De trapombouw heeft namelijk een unieke vorm, die je niet terugvindt in de webshop. Heb je zelf een idee of unieke situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

KZK interieur inspiratie stalen deur GewoonGers
KZK interieur inspiratie stalen deur GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!