Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Rhoon

Combi project webshop en onbegrensd

Creëer een blikvanger in huis die ook nog eens heel functioneel is, zoals in deze woning in Rhoon. In deze woning werd een combi gemaakt tussen een aluminium schuifdeur, een vast raampaneel én een opdekdeur voor in het bestaande kozijn.

trap afsluiten schuifdeur Gewoon Gers

Je trap afsluiten met GewoonGers

Het raamwerk en de schuifdeur zijn handgemaakt en op elkaar afgestemd binnen onze Onbegrensd productlijn. Hiermee zijn verschillende 'eigen' ontwerpen mogelijk en wordt er gewerkt met een T-profiel. Dit geeft een robuuste uitstraling aan je glaswand. De schuifdeur en opdekdeur zijn qua ontwerp en belijning op elkaar afgestemd. De horizontale liggers in de deuren hebben dezelfde hoogte waardoor eenheid en rust gecreëerd wordt in het interieur.

Heb jij een idee voor een product of heb je een unieke situatie? Vraag dan een offerte aan of stel je wand of deur zelf samen in onze webshop.

trap afsluiten schuifdeur Gewoon Gers
trap afsluiten schuifdeur Gewoon Gers
trap afsluiten schuifdeur Gewoon Gers
trap afsluiten schuifdeur Gewoon Gers
trap afsluiten schuifdeur Gewoon Gers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!