Maak een afspraak in onze showroom in Vlaardingen

Heb je áltijd al een GewoonGers product willen hebben en ben je op zoek naar persoonlijk advies? Wij helpen je graag in onze showroom in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam. Maak gerust een afspraak of kom gezellig spontaan langs.

Maak een showroom-afspraak in Vlaardingen

Openingstijden showroom Vlaardingen

Reguliere openingstijden
maandag 08:00 uur 17:00 uur
dinsdag 08:00 uur 17:00 uur
woensdag 08:00 uur 17:00 uur
donderdag 08:00 uur 20:00 uur
vrijdag 08:00 uur 17:00 uur
zaterdag 10:00 uur 17:00 uur
zondag gesloten
Speciale dagen/openingstijden
1e Paasdag 31 maart Gesloten
2e Paasdag 1 april 10:00 - 17:00 uur
Koningsdag 27 april Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei 10:00 - 17:00 uur
1e Pinksterdag 19 mei Gesloten
2e Pinksterdag 20 mei 10:00 - 17:00 uur
Pakjesavond 5 december 08:00 - 17:00 uur
1e Kerstdag 25 december Gesloten
2e Kerstdag 26 december Gesloten
Oudejaarsdag 31 december Gesloten
Nieuwjaarsdag 1 januari Gesloten

GewoonGers Vlaardingen

Industrieweg 20
3133 EE Vlaardingen
010 – 307 28 89
info@gewoongers.nl
Gratis parkeren voor de deur

Neem contact met ons op

Gratis inmeet & advies afspraak

Wij komen vrijblijvend bij je langs en combineren dit graag met het opnemen van de afmetingen. Ben je dan overtuigd en wil je bestellen, gaan wij gelijk voor je aan de slag!
Liever advies op afstand? Stuur je foto’s of stel je vragen via WhatsApp.

Maak een belafspraak

De GewoonGers nieuwsbrief

Wil jij graag als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, tips en acties van GewoonGers? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij bent er als eerste bij!

Stalen deuren van GewoonGers

Met de stalen deuren van GewoonGers geven we je letterlijk en figuurlijk ruimte. Een deur zorgt voor nieuwe ruimtes in je interieur. En door het gebruik van glas behoud je lichtinval én verlies je de volgende ruimte niet uit het oog. De stalen binnendeuren van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt, voor een vaste prijs. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een stalen deur de keuze uit verschillende type deuren, kleuren, designs en indelingen. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Gekleurde stalen deuren inspiratie

Met stalen deuren is het allemaal lang niet zo zwart/wit als je zou denken. Bij ons kies je uit veel verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. Wij denken graag met je mee op het gebied van gekleurde stalen deuren. Kom naar onze showroom in Vlaardingen en laat je inspireren en informeren!

Bezoek onze deuren showroom in Vlaardingen

Vaste maten kennen wij niet, vaste prijzen wel! Onze deuren worden per bestelling op maat gemaakt en aangepast op jouw bestaande kozijn of sparing. Geen verbouwing, wél een nieuwe deur.
Wil je onze aluminium opdekdeuren, taatsdeuren of schuifdeuren eerste even zelf komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze GewoonGers showroom in Vlaardingen nabij Rotterdam.

Stel jouw stalen deur samen in de webshop

Onze bedrijfsgegevens

GewoonGers® B.V.
Industrieweg 20
3133 EE Vlaardingen

FAQ

 • Algemeen

  • Hoe krijg ik zo’n gerse deur in huis?

   Zo’n gerse deur kun je bestellen via onze webshop, maar natuurlijk ook in een van onze de showrooms! Je maakt een showroomafspraak via onze contactpagina maar gezellig spontaan langskomen mag ook. Heb je hulp of advies nodig, kun je ons ook even bellen natuurlijk.

 • Showrooms

  • Hebben jullie een showroom in Rotterdam?

   Ja! GewoonGers heeft een showroom in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam, die 6 dagen per week is geopend. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Vlaardingen of kom gezellig spontaan langs. Bekijk ons adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Vlaardingen.

  • Wat zijn de openingstijden van de GewoonGers showrooms?

   Bekijk de openingstijden van de showroom in Vlaardingen en de showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam.

 • Bestellen, inmeten & montage

  • Hoe krijg ik zo’n gerse deur in huis?

   Zo’n gerse deur kun je bestellen via onze webshop, maar natuurlijk ook in een van onze de showrooms! Je maakt een showroomafspraak via onze contactpagina maar gezellig spontaan langskomen mag ook. Heb je hulp of advies nodig, kun je ons ook even bellen natuurlijk.