Maak een afspraak in onze showroom in Woonmall Villa ArenA

Heb je áltijd al een GewoonGers product willen hebben en ben je op zoek naar persoonlijk advies? Wij helpen je graag in onze GewoonGers showroom in Amsterdam. Maak gerust een afspraak of kom gezellig spontaan langs.

Maak een showroom-afspraak in Villa ArenA

Openingstijden showroom Amsterdam

Reguliere openingstijden
maandag 13:00 uur 17:30 uur
dinsdag 10:00 uur 17:30 uur
woensdag 10:00 uur 17:30 uur
donderdag 10:00 uur 21:00 uur
vrijdag 10:00 uur 17:30 uur
zaterdag 10:00 uur 17:30 uur
zondag 11:00 uur 17:00 uur
Speciale dagen/openingstijden
Pakjesavond 5 december 10:00 - 17:00 uur
Kerstavond 24 december 11:00 - 16:00 uur
1e Kerstdag 25 december Gesloten
2e Kerstdag 26 december 11:00 - 17:00 uur
Oudejaarsdag 31 december 11:00 - 16:00 uur
Nieuwjaarsdag 1 januari Gesloten

GewoonGers Amsterdam

Woonmall Villa ArenA
Eerste etage
Johan Cruijff Boulevard 98
1101 DJ Amsterdam
020 – 700 99 40
info@gewoongers.nl
Parkeren in P4 of P5

Neem contact met ons op

Gratis inmeet & advies afspraak

Wij komen vrijblijvend bij je langs en combineren dit graag met het opnemen van de afmetingen. Ben je dan overtuigd en wil je bestellen, gaan wij gelijk voor je aan de slag!

Liever advies op afstand? Stuur je foto’s of stel je vragen via WhatsApp.

Maak een belafspraak

GewoonGers in Amsterdam

GewoonGers is nu ook te vinden in Amsterdam. Deze showroom biedt ruim 500m² aan deureninspiratie. Je kunt ons vinden in woonmall Villa ArenA op de eerste etage. Plan vooraf je bezoek óf kom gewoon spontaan even langs. Vinden we gezellig! De showroom is 7 dagen per week geopend.

De GewoonGers nieuwsbrief

Wil jij graag als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, tips en acties van GewoonGers? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij bent er al eerste bij!

Stalen deuren van GewoonGers

Met de stalen deuren van GewoonGers geven we je letterlijk en figuurlijk ruimte. Een deur zorgt voor nieuwe ruimtes in je interieur. En door het gebruik van glas behoud je lichtinval én verlies je de volgende ruimte niet uit het oog. De stalen binnendeuren van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt, voor een vaste prijs. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een stalen deur de keuze uit verschillende type deuren, kleuren, designs en indelingen. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Gekleurde stalen deuren inspiratie

Met stalen deuren is het allemaal lang niet zo zwart/wit als je zou denken. Bij ons kies je uit veel verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. Wij denken graag met je mee op het gebied van gekleurde stalen deuren. Kom naar onze showroom in Villa ArenA Amsterdam en laat je inspireren en informeren!

Bezoek onze deuren showroom in Amsterdam

Vaste maten kennen wij niet, vaste prijzen wel! Onze deuren worden per bestelling op maat gemaakt en aangepast op jouw bestaande kozijn of sparing. Geen verbouwing, wél een nieuwe deur.
Wil je onze aluminium opdekdeuren, taatsdeuren of schuifdeuren eerste even zelf komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze GewoonGers showroom in Villa ArenA in Amsterdam.

Stel jouw stalen deur samen in de webshop

FAQ

 • Hebben jullie een showroom in Amsterdam?

  Ja! GewoonGers heeft een showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam die 7 dagen per week geopend is. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Amsterdam of kom gezellig spontaan langs. Bekijk het adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Amsterdam.

 • Wat zijn de openingstijden van de GewoonGers showrooms?

  Bekijk de openingstijden van de showroom in Vlaardingen en de showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam.

 • Hoe krijg ik zo’n gerse deur in huis?

  Zo’n gerse deur kun je bestellen via onze webshop, maar natuurlijk ook in een van onze de showrooms! Je maakt een showroomafspraak via onze contactpagina maar gezellig spontaan langskomen mag ook. Heb je hulp of advies nodig, kun je ons ook even bellen natuurlijk.

 • Waar worden jullie producten gemaakt?

  Zoals de naam al doet vermoeden, produceren wij een Nederlands product. In Vlaardingen om precies te zijn! Hier maken wij al onze producten zelf. Productie, kantoor en fabriek zijn allen onder één dak gevestigd. Vanuit de showroom in Vlaardingen kijk je dus direct de productieruimte in: ‘de open keuken van GewoonGers’ noemen wij dit ook wel!