skip to Main Content
Woonhuis Utrecht, Terwijde

Woonhuis Utrecht, Terwijde

Soms is schuiven ontzettend handig

 

In sommige situaties kun je beter voor schuifdeuren kiezen dan openslaande deuren. Om zo veel mogelijk ruimte in stand te houden, bijvoorbeeld. Of omdat het uiterlijk gewoon ontzettend strak is.

De schuifdeuren van GewoonGers worden standaard met plafondrail en softclose geleverd. Zo kunnen de deuren nooit hard dichtslaan. Tevens is een vloerrail optioneel. Die mooie (nieuwe) vloer wil je natuurlijk zo strak mogelijk door laten lopen en dat vinden wij logisch!

Het ontwerp voor deze woning is gedaan door Mint Interieur. De donkere profielen van de schuifdeuren contrasteren geweldig bij de witte wanden, kasten en plafonds.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top