skip to Main Content
Woonhuis Rotterdam, ’s Gravenland

Woonhuis Rotterdam, ’s Gravenland

Maak jouw grootse entree

 

Rotterdam, de stad waar de basisbeginselen van GewoonGers zijn ontstaan. Altijd leuk om weer een project in onze ‘eigen stad’ te mogen opleveren. Grote glaspanelen zorgen voor maximale lichtinval in de entree van deze woning.

Deze pendeldeuren, die naar twee kanten kunnen openen zijn voorzien van een zo minimalistisch mogelijk handgreepje. Erg subtiel en strak afgewerkt.

Details van GewoonGers

Bij GewoonGers hechten we veel waarde aan de details die invloed hebben op de uitstraling en het functioneren van de wand. Deurgrepen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Deze deurgrepen zijn minimalistisch en passen perfect binnen dit interieur, maar zijn ze ook functioneel op iedere deur en in ieder huishouden? Dat laten we je graag zien in onze showroom.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top