Stalen taatsdeuren wit GewoonGers

Witte roomdivider met dubbele taatsdeur Onbegrensd project in Rijswijk

Roomdivider van staal en glas

Heb of wil je een minimalistisch en licht interieur en ben je op zoek naar een roomdivider? Dan is een witte deur of witte wand misschien wel wat voor jou!

Door een witte wand met glas creëer je een extra kamer. Een witte wand is zélfs geschikt voor kleinere kamers: je verliest geen licht of ruimte. Zo kun je bijna altijd wel bijvoorbeeld je eetkamer afscheiden van je woonkamer. Tafelen jij en je gasten nog even na, terwijl de kinderen voor de televisie zitten.

Dit Onbegrensd project in Rijswijk bevat 2 taatsdeuren en een wand en is een eigen ontwerp van de klant geweest. Benieuwd wat er bij jou mogelijk is of weet je al precies wat je wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wil je één van onze voorgeselecteerde producten in het wit? Kies je favoriete deur uit in de webshop en vink gemakkelijk de witte editie aan bij Extra opties.

Stalen taatsdeuren wit GewoonGers
Stalen taatsdeuren wit GewoonGers
GewoonGers taatsdeuren detail taatssysteem
GewoonGers taatsdeuren detail taatssysteem
Stalen taatsdeuren wit GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of hypermodern.

Bekijk wat voorgeselecteerde producten van GewoonGers