skip to Main Content
Restaurant Flynn’s Steaks & Bites, Vlaardingen

Restaurant Flynn’s steaks & bites, Vlaardingen

Dineren in een gerse ambiance

 

Vlak bij onze showroom in Vlaardingen opende Flynn’s Steaks & Bites haar deuren! Dit restaurant is ontworpen door Horeca Sfeermakers uit Vlaardingen.

Een restaurant waar stoere materialen worden gecombineerd met uitnodigende meubelen en accessoires. In dit restaurant zorgde GewoonGers voor de tochtsluis bij de entree en de wand rondom de ”open” keuken.

Tegenwoordig krijgen gasten graag een beeld bij wat er in de keuken gebeurt. Hoe wordt het eten bereid? Alles draait om beleving. Een open keuken of in elk geval een keuken waarin je mee kunt kijken van een afstand is daarom een must geworden in restaurant.

Is GewoonGers toepasbaar in de horeca?

Het gebruik van veiligheidsglas in combinatie met een zeer krasvaste poedercoat afwerking is het recept voor een ideale horeca toepassing. GewoonGers heeft veel ervaring met horeca projecten door geheel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtsluizen, het deels dichtzetten van een open keuken met glas en het realiseren van wanden voor private dining, feesten en partijen, maar ook stellages om glazen en dranken te kunnen presenteren achter de bar. GewoonGers maakt alles op maat, aangepast op jouw ontwerp.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top