skip to Main Content
Restaurant Bella! Bella!

Restaurant Bella! Bella!

Lekker hapje eten middenin Scheveningen?

 

Heerlijk eten in dit gloednieuwe restaurant aan het Kurhausplein (voorheen restaurant Oceans). Lekkere gerechten in combinatie met een flinke dosis sfeer en mooie eyecatchers.
Dit unieke ontwerp van de Horeca Sfeermakers werd door onder andere GewoonGers omgetoverd in realiteit. GewoonGers leverde de wand rondom het open keuken gedeelte, de stellages rondom de bar, de wand om de toiletdeuren af te schermen én werkte ook mee aan de totaalafbouw! Al met al een leuke en leerzame uitdaging!

Is GewoonGers toepasbaar in de horeca?

Het gebruik van veiligheidsglas in combinatie met een zeer krasvaste poedercoat afwerking is het recept voor een ideale horeca toepassing. GewoonGers heeft veel ervaring met horeca projecten door geheel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtsluizen, het deels dichtzetten van een open keuken met glas en het realiseren van wanden voor private dining, feesten en partijen, maar ook stellages om glazen en dranken te kunnen presenteren achter de bar. GewoonGers maakt alles op maat, aangepast op jouw ontwerp.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top