skip to Main Content
Restaurant 6&24, Den Haag

Restaurant 6&24, Den Haag

Direct een fijne binnenkomer

 

Tochtsluizen zijn binnen het horeca interieur een ideale oplossing: je kunt extra zitplekken creëren in de buurt van de entree zonder bang te hoeven zijn dat gasten op de tocht zitten.

Voor het ontwerp van Restaurant 6&24 in Den Haag is hier goed over nagedacht. GewoonGers produceerde en plaatste voor dit restaurant een tochsluis op maat. Deze tochtsluis neemt weinig ruimte in omdat er geen gebruik is gemaakt van een openslaande deur.

Om de rust wat te bewaren is in één deel van de sluis gebruik gemaakt van Crepi glas.

Dit restaurant is naar een ontwerp van de Horeca Sfeermakers verbouwd en gestyled. Mocht je een dagje doorbrengen in Den Haag is dit restaurant de perfecte gelegenheid voor zowel lunch als diner!

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top