Restaurant Langoest

Rotterdam

Zin in een avondje vis mét uitzicht op de skyline van Rotterdam én omgeven door een prachtig interieur? Dan is restaurant Langoest in Rotterdam echt iets voor jou. Eind 2017 opende restaurant Langoest haar deuren aan de Boompjes. Het ontwerp en de inrichting is door de Rotterdamse Horeca Sfeermakers gedaan en zorgt voor een perfecte balans tussen concept en uitstraling.

 

Het tochtportaal, de keukenwand én het framewerk langs de zitgelegenheden is door GewoonGers verzorgd. Alles geheel op maat gemaakt en aangepast op het gewenste ontwerp. Heb je iets unieks in gedachten? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. En leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.