skip to Main Content
Facebook Winactie Opdekdeur

Facebook winactie opdekdeur

Hoe gaat dat in zijn werk?

 

Ter promotie van onze opdekdeuren waren wij begin 2019 op zoek naar een mooie locatie waar wij onze deuren mochten filmen en fotograferen, maar natuurlijk ook wilden laten zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om een opdekdeur van GewoonGers toe te passen. Bekijk de foto’s en beoordeel het zelf!

Ik wil er ook één!

De opdekdeuren van GewoonGers bestel je eenvoudig online nadat je deze uitvoerig zelf hebt samengesteld via onze configurator. Wil je de deur zelf inmeten? Geen probleem. Heb je liever dat wij het voor je doen? Natuurlijk ook een kleine moeite! Maak je keuze in de configurator en plan na bestellen zelf een afspraak. Liever eerst de deuren in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Vlaardingen!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top