Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Alkmaar vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S11E10

vtwonen S11 A10

Ze zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit onze interieurs: stalen binnendeuren met glas. De deuren zorgen voor flink wat extra daglicht en geven een boost aan je interieur. Deze tijdloze deuren zijn door het hele huis én met iedere woonstijl te combineren!

gewoongers opdekdeuren vtwonen interieur

Stoere opdekdeuren en een zacht interieur

Iedere deur wordt per bestelling op maat gemaakt. Daarom passen ze in ieder bestaand kozijn en is hak- en breekwerk ábsoluut overbodig. In deze aflevering zijn er 2 deuren geplaatst: de opdekdeur met rookglas (model De Kaap) en de opdekdeur met aluminium beplating (model De Kaap).

Het slanke en minimalistische profiel van de GewoonGers deuren zorgt ervoor dat de deuren in ieder interieur passen. Of je nu van een Scandinavische, industriële, minimalistische, landelijke of moderne woonstijl houdt. Ook prettig: GewoonGers biedt de keuze uit 3 modellen en 6 verschillende soorten glas- en aluminium beplating. Ga bijvoorbeeld voor een moderne look met vier gelijke glaspanelen (De Meent) óf voor 3 gelijke vlakken, zoals De Blaak. Passen de donkere profielen niet in jouw interieur? Dezelfde deuren zijn ook verkrijgbaar in een witte afwerking. Mooi als je van een lichte en minimalistische look houdt.

Let op: de grijze, aluminium beplating in de deur van de opbergkast wordt niet meer verkocht. Wél kun je kiezen voor witte beplating óf beplating in dezelfde kleur als de profielen van de deur.

gewoongers opdekdeuren vtwonen interieur
gewoongers opdekdeuren vtwonen interieur
gewoongers opdekdeuren vtwonen interieur
gewoongers vtwonen makeover stalen deur hal

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

bruine stalen deur vtwonen gewoon gers

vtwonen S19 A4

Stylist Fietje schoot te hulp in Hilversum en gebruikte grijsbruine deuren

Bekijk binnenkijker