skip to Main Content

Gers (Rotterdams bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) gaaf, in, geweldig: het is gewoon gers.

Een Rotterdamse naam voor een product met Rotterdamse roots. Dat is GewoonGers. In 2015 koopt Ton, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage look. De partijen die hij benadert, blijken niet in staat om zo’n pui naar de gewenste verdieping te vervoeren. Dat brengt Ton op het idee om zelf demontabele puien te ontwikkelen. Het resultaat? De prachtige puien van GewoonGers. Geschikt voor elke ruimte: van smal grachtenpand tot loft op de zevende verdieping.

GewoonGers is dan wel een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange ervaring van ESD. We bieden je de kennis en kunde die nodig is voor exact maatwerk. Onze specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: we zijn dé partner om op te bouwen.

 

De moderne productiemethoden die wij hanteren werken mee aan het realiseren van maatwerk. Alles tot op de millimeter nauwkeurig. Voor advies op maat kunt u altijd terecht bij onze specialisten. Uw product wordt op locatie vanuit losse onderdelen opgebouwd door de speciaal opgeleide monteurs van GewoonGers.

GewoonGers geeft je de ruimte

Met onze producten willen we je de ruimte geven. Letterlijk en figuurlijk. Onze puien en deuren delen namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimten ontstaan. Dankzij het vele gebruik van glas, oogt het geheel juist extra groot. Ook krijg je alle vrijheid om te spelen met de vlakverdeling en met kleur. Zo realiseer je zelf de ruimte van je dromen.

Wanden en deuren geheel op maat

Naast onze standaard producten is GewoonGers specialist op het gebied van maatwerk wanden en deuren. In onze eigen fabriek vindt de productie plaats waardoor we eenvoudig kunnen inspelen op jouw wensen en ideeën.

 

Bezoek onze showroom

Gemaakt voor jou

Of je nu een deur of roomdivider wilt: onze handen maken wat jouw brein bedenkt.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. Ook leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Geleverd met ruim 14 jaar ervaring

Bij onze puien en deuren krijg je standaard onze jarenlange ervaring meegeleverd. Op de afgesproken datum.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top