skip to Main Content

Stalen opdekdeuren

Vanaf € 899,- incl. BTW

De stalen standaard deuren van GewoonGers zijn nieuw, strak van uiterlijk en eenvoudig toe te passen in een bestaande situatie. Geen gedoe met verbouwingen. De standaard deuren hebben wij een ‘gers’ jasje gegeven en zijn toe te passen in vrijwel alle (nieuwbouw)kozijnen.

Onze deuren worden gemaakt van aluminium. Stalen deuren zijn te zwaar om toe te passen in een bestaand standaard kozijn. De profielen van onze deuren worden voorzien van een poedercoat afwerking met structuur. Hierdoor krijgen deze een stoer en levendig karakter. Met GewoonGers liggen de looks van een stalen deur binnen handbereik!

Stalen Deuren
Stalen Deuren
Stalen Deuren
Stalen Deuren

Details GewoonGers
stalen standaard deur

De standaard deuren van GewoonGers worden gemaakt van hoogwaardig aluminium gecombineerd met 4mm dik veiligheidsglas. Wij bieden je de keuze uit 3 type designs. De profielen worden voorzien van een poedercoat afwerking met structuur waardoor zij een robuust karakter krijgen. De kleur van onze standaard deuren is RAL7021, dat is nét geen zwart maar kan hiermee natuurlijk perfect worden gecombineerd. Verder worden onze standaard deuren altijd voorzien van bijpassend deurbeslag. Wil je de deuren laten inmeten, leveren en laten monteren door GewoonGers? Geen enkel probleem, wij staan voor je klaar!

Toepassen van de GewoonGers opdekdeur

De opdekdeuren van GewoonGers worden afgestemd op jouw huidige kozijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om GewoonGers te laten inmeten en monteren, maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen! Bekijk de video om een  indruk te krijgen van de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Benodigdheden: potlood, rolmaat, schrijfblok en een goede dosis zelfvertrouwen. Je kunt het!

 

Genoeg gezien? Stel jouw deur online samen via onze configurator!

 

Stel eigen deur samen

Gemaakt voor jou

Of je nu een deur of roomdivider wilt: onze handen maken wat jouw brein bedenkt.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. Ook leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Geleverd met ruim 14 jaar ervaring

Bij onze puien en deuren krijg je standaard onze jarenlange ervaring meegeleverd. Op de afgesproken datum.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top