skip to Main Content

vtwonen weer verliefd op je huis

 Aflevering 7 april 2019

Het lukte Colline en Ron maar niet om hun verschillende woonsmaken samen te brengen. Voor Colline geen witte muren, dat vindt ze maar iets voor in het ziekenhuis. Terwijl Ron juist het van hoogglans wit houdt. Gelukkig was daar de hulp van stylist Eva van de Ven. Ondanks de moderne woonwensen is het de stylist op mooie wijze gelukt om maar liefst twee GewoonGers deuren in deze woning te verwerken. Waarvan één voor de kast met satijn glas…

Dit maakt de GewoonGers deuren geschikt voor iedere situatie! Van toiletdeur tot deur voor de berging er is altijd wel een oplossing met het glas of de verwerking van één van onze ondoorzichtige folies.

Heb je de aflevering gemist? Geen probleem! Je kunt deze online nog eens terugzien via vtwonen.nl

Toepassen van de GewoonGers opdekdeur

De opdekdeuren van GewoonGers worden afgestemd op jouw huidige kozijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om GewoonGers te laten inmeten en monteren, maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen! Bekijk de video om een  indruk te krijgen van de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Benodigdheden: potlood, rolmaat, schrijfblok en een goede dosis zelfvertrouwen. Je kunt het!

 

Genoeg gezien? Stel jouw deur online samen via onze configurator!

 

Stel eigen deur samen

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top