skip to Main Content

vtwonen weer verliefd op je huis

 Aflevering 24 maart 2019

Door omstandigheden voelt de inrichting bij Sabrina en Brian nog niet aan als een warm familiehuis. Sabrina houdt van romantisch klassiek met veel warmte en glamour gecombineerd met natuurlijke kleuren. Totaal tegenovergesteld aan de woonsmaak van Brian. Hij houdt juist van beton, stoere elementen en robuuste meubels. Stylist Marianne Luning neemt het over en maakt er één geheel van.

 

GewoonGers zorgde voor een opdekdeur op maat welke exact past in het bestaande opdekkozijn. Heb je de aflevering gemist? Geen probleem! Je kunt deze online nog eens terugzien via vtwonen.nl

Toepassen van de GewoonGers opdekdeur

De opdekdeuren van GewoonGers worden afgestemd op jouw huidige kozijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om GewoonGers te laten inmeten en monteren, maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen! Bekijk de video om een  indruk te krijgen van de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Benodigdheden: potlood, rolmaat, schrijfblok en een goede dosis zelfvertrouwen. Je kunt het!

 

Genoeg gezien? Stel jouw deur online samen via onze configurator!

 

Stel eigen deur samen

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top