skip to Main Content

vtwonen weer verliefd op je huis

 Aflevering 10 maart 2019

Op zondagavond, 10 maart 2019, heb je kunnen zien hoe styliste Eva van de Ven het huis van Stephanie en Arne een totale make-over gaf. Een wereld van verschil met speelse kleuren en een spannende combinatie van materialen.

De deuren van GewoonGers mochten hier natuurlijk niet aan ontbreken! Voor deze woning werd gebruikgemaakt van één van de standaard opdekdeuren van GewoonGers die in het bestaande kozijn kunnen worden toegepast. Met deze deuren ligt een nieuwe look binnen handbereik en dat zonder te verbouwen.

Verder verzorgde GewoonGers de schuifdeur die speciaal voor dit project op maat is gemaakt in onze eigen fabriek in Vlaardingen. Schuifdeuren van GewoonGers worden standaard uitgevoerd met bijpassend railsysteem en softclose. Ook is het ontwerp van de deur geheel naar eigen wijze in te vullen. Jij bepaalt de verhouding tussen aluminium profielen en glas.

 

Heb je de aflevering gemist? Geen probleem! Je kunt deze online nog eens terugzien via vtwonen.nl

Toepassen van de GewoonGers opdekdeur

De opdekdeuren van GewoonGers worden afgestemd op jouw huidige kozijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om GewoonGers te laten inmeten en monteren, maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen! Bekijk de video om een  indruk te krijgen van de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Benodigdheden: potlood, rolmaat, schrijfblok en een goede dosis zelfvertrouwen. Je kunt het!

 

Genoeg gezien? Stel jouw deur online samen via onze configurator!

 

Stel eigen deur samen

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top