skip to Main Content

vtwonen weer verliefd op je huis

 

In deze aflevering is de standaard opdekdeur van GewoonGers toegepast in 3 moderne, gelijke glaspanelen.

Farida en Mohamed wonen samen met hun drie kinderen in een nieuwbouwwoning in Utrecht. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen vonden Farida en Mohamed anderhalf jaar geleden hun droomhuis gewoon in Nederland. Maar het interieur laat nog te wensen over. De ruimte is te groot voor de meubels die ze hebben en door hun smaakverschil weten ze niet waar ze moeten beginnen.

 

Farida en Mohamed ontmoetten elkaar acht jaar geleden tijdens het uitgaan en anderhalf jaar later trouwde het stel. Na de bruiloft besloten ze te emigreren naar Indonesië, maar door familieomstandigheden moesten zij terugkeren naar Nederland. Inmiddels zijn ze vele verhuizingen en drie prachtige kinderen verder. Hun droomhuis is gevonden, maar nu het droominterieur nog. Farida woont het liefst in een warm en licht interieur, gecombineerd met hun Marokkaanse roots. Mohamed houdt van modern, strak en is trots op al zijn gadgets in huis. Samen komen ze er niet uit en daardoor voelt hun nieuwe droomhuis nog erg leeg en kaal. Een perfecte uitdaging voor stylist Frans Uyterlinde. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de aflevering online via vtwonen.nl

Toepassen van de GewoonGers opdekdeur

De opdekdeuren van GewoonGers worden afgestemd op jouw huidige kozijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om GewoonGers te laten inmeten en monteren, maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen! Bekijk de video om een  indruk te krijgen van de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Benodigdheden: potlood, rolmaat, schrijfblok en een goede dosis zelfvertrouwen. Je kunt het!

 

Genoeg gezien? Stel jouw deur online samen via onze configurator!

 

Stel eigen deur samen

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top