GewoonGers showroom Vlaardingen

Updates omtrent coronavirus

Op deze pagina vind je alle informatie en updates van GewoonGers

GewoonGers staat voor service en persoonlijk contact. In deze onzekere tijden hebben we maatregelen moeten nemen die hier effect op hebben. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke vervelend voor onze klanten. Wat gebeurt er met je bestaande bestelling, of met bestellingen die je nog wilt doen? We informeren je op deze pagina over hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. En heb je vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar per telefoon, mail en WhatsApp.

De laatste updates

  • We willen dat het bestelproces van onze producten op een verantwoorde manier gebeurt. Als bijvoorbeeld één van onze collega’s verkoudheidsklachten heeft, moet hij of zij natuurlijk thuisblijven. We hebben daarom besloten de aankomende 2 maanden onze montagecapaciteit op 70% bezetting te zetten. Hierdoor kan je afspraak verzet worden en duurt de levertijd van je bestelling langer.
  • Tijdens een bezoek aan de showroom is het dragen van een mondkapje nu verplicht. Onze medewerkers dragen ook een mondkapje.
  • Onze showroom is vanaf vandaag uitsluitend op afspraak geopend. We vragen iedereen met maximaal 2 personen op de afspraak te komen. Daarnaast houden we ons aan de 1,5 meter afstand en maken wij regelmatig alle deuren en deurbeslagen schoon.
  •  Om onze klanten tóch persoonlijk advies te kunnen geven, hebben we een WhatsApp-account gemaakt. Twijfel je welke deur je nodig hebt of heb je advies nodig? Stuur ons een berichtje met foto’s van je situatie óf stuur ons een verzoek om je te videobellen. Zo zijn we er toch een beetje bij.

Advies via videobellen op WhatsApp of een vraag over je gemaakte bestelling? Je kunt ons bereiken op de volgende manieren:

We zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30-17.00 uur bereikbaar.

Ik wil een deur bestellen: wat nu?

Je kunt gewoon een deur bij ons bestellen!

  • Twijfel je nog welke deur je wilt/nodig hebt? Onze showroom is op afspraak geopend, met aangepaste maatregelen. Liever advies op afstand? Je kunt foto’s van jouw situatie en je wensen naar ons sturen via de mail én via WhatsApp (+31103072889). Ook kun je via WhatsApp ons een verzoek sturen om te videobellen. Tijdens dit gesprek kun jij je situatie laten zien en je wensen bespreken. Zo kunnen wij advies op maat blijven geven.
  • Weet je al welke deur je nodig hebt? Je kunt online je bestelling plaatsen. Direct daarna krijg je een mail om een inmeetafspraak te maken. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen: we helpen je graag met je bestelling.

Let op: omdat we veel afspraken hebben moeten verplaatsen, kan het plannen van een inmeetafspraak langer duren dan normaal. Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met jouw wensen.

Ik heb een deur besteld: wat nu?

Omwille van de veiligheid van onze klanten en collega’s hebben we maatregelen voor alle inmeet- en montage-afspraken opgesteld. Deze maatregelen zijn opgesteld naar aanleiding van advies van het RIVM en de overheid. Je vindt ze hieronder.

Onze productie gaat ook verder met aangepaste maatregelen: jouw bestelling wordt dus op dit moment door ons opgepakt.