GewoonGers showroom Vlaardingen

Updates omtrent coronavirus

Op deze pagina vind je alle informatie en updates van GewoonGers

GewoonGers staat voor service en persoonlijk contact. In deze onzekere tijden hebben we maatregelen moeten nemen die hier effect op hebben. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke vervelend voor onze klanten. Wat gebeurt er met je bestaande bestelling, of met bestellingen die je nog wilt doen? We informeren je op deze pagina over hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. En heb je vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar per telefoon, mail en WhatsApp.

De laatste updates

  • Vanaf zaterdag 15 januari 2022 is onze showroom weer geopend. Wij raden aan vooraf een afspraak te plannen in verband met verwachte drukte. Het maken van een afspraak kan eenvoudig via onze contactpagina.
  • Tot en met 14 januari 2022 zijn we genoodzaakt onze showroom te sluiten. We hopen je daarna weer te mogen verwelkomen! Ondertussen zijn wij gewoon online, telefonisch en via de mail te bereiken en helpen je graag.
  • Alle inmeet- en montage-afspraken gaan gewoon door, uiteraard via de RIVM richtlijnen voor Bouw en Techniek.
  • Het bestelproces van onze producten gebeurt op een verantwoorde manier. Al onze inmeters en monteurs worden preventief getest, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat ze op een veilige manier bij jou binnenkomen.
  •  Om onze klanten tóch persoonlijk advies te kunnen geven buiten de showroom om, hebben we een WhatsApp-account. Twijfel je welke deur je nodig hebt of heb je advies nodig? Stuur ons een berichtje met foto’s van je situatie óf stuur ons een verzoek om je te videobellen. Zo zijn we er toch een beetje bij.

Advies via videobellen op WhatsApp of een vraag over je gemaakte bestelling? Je kunt ons bereiken op de volgende manieren:

  • WhatsApp- en telefoonnummer: +31103072889 (let op: zet voor WhatsApp +31 voor het nummer)
  • Mail: info@gewoongers.nl
  • Vraag een offerte aan via onderstaande link

We zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30-17.00 uur bereikbaar.

Ik wil een deur bestellen: wat nu?

Je kunt gewoon een deur bij ons bestellen!

  • Twijfel je nog welke deur je wilt/nodig hebt? Wij geven graag persoonlijk advies bij jou aan huis. Liever advies op afstand? Je kunt foto’s van jouw situatie en je wensen naar ons sturen via de mail én via WhatsApp (+31103072889). Ook kun je via WhatsApp ons een verzoek sturen om te videobellen. Tijdens dit gesprek kun jij je situatie laten zien en je wensen bespreken. Zo kunnen wij advies op maat blijven geven. Liever een bezoek aan de showroom? Vanaf 3 maart ben je van harte welkom!
  • Weet je al welke deur je nodig hebt? Je kunt online je bestelling plaatsen. Direct daarna krijg je een mail om een inmeetafspraak te maken. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen: we helpen je graag met je bestelling.

Ik heb een deur besteld: wat nu?

De inmeter komt alleen bij je langs en onze monteurs komen met 2 man. De Rijksoverheid heeft besloten dat er binnen de Bouw en Techniek doorgewerkt mag worden en wij dus gewoon bij jou over de vloer kunnen komen. Hou er tijdens de montage-afspraak rekening mee dat je 1,5 meter afstand houdt, zoveel mogelijk in een andere kamer aanwezig bent en dat je de afspraak verzet wanneer je verkoudheidsklachten hebt.

Omwille van de veiligheid van onze klanten en collega’s hebben we maatregelen voor alle inmeet- en montage-afspraken opgesteld. Deze maatregelen zijn opgesteld naar aanleiding van advies van het RIVM en de overheid. Je vindt ze hieronder.

Onze productie gaat ook verder met aangepaste maatregelen: jouw bestelling wordt dus op dit moment door ons opgepakt.