Updates omtrent coronavirus

Op deze pagina vind je alle informatie en updates van GewoonGers

GewoonGers staat voor service en persoonlijk contact. In deze onzekere tijden hebben we maatregelen moeten nemen die hier effect op hebben. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke vervelend voor onze klanten. Wat gebeurt er met je bestaande bestelling, of met bestellingen die je nog wilt doen? We informeren je op deze pagina over hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. En heb je vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar per telefoon, mail en WhatsApp.

De laatste updates

  • Woensdag 20-5: We hebben vanaf vandaag mondkapjes liggen. Heb je een showroomafspraak en wil je dat jij en wij een mondkapje dragen? Als je dit aangeeft, houden we hier rekening mee. Als je een montage- of inmeetafspraak hebt staan en wilt dat onze monteurs een mondkapje dragen, dan is dit ook mogelijk.
  • Woensdag 25-3: Onze showroom is vanaf vandaag uitsluitend op afspraak geopend. Er is een maximum van 2 afspraken per uur en we vragen iedereen met maximaal 2 personen op de afspraak te komen. Daarnaast houden we ons aan de 1,5 meter afstand met behulp van lijnen op de grond en maken wij regelmatig alle deuren en deurbeslagen schoon.
  • Woensdag 18-3: Om onze klanten tóch persoonlijk advies te kunnen geven, hebben we een WhatsApp-account gemaakt. Twijfel je welke deur je nodig hebt of heb je advies nodig? Stuur ons een berichtje met foto’s van je situatie óf stuur ons een verzoek om je te videobellen. Zo zijn we er toch een beetje bij.
  • Maandag 16-3: Onze showroom sluiten we tijdelijk, omwille van de veiligheid van onze klanten en collega’s.
  • Vrijdag 13-3: In verband met de maatregelen die genomen zijn, hebben we besloten om álle afspraken (inmeten en monteren) die vóór 6 april gepland staan, op een later moment in te plannen. Op dit moment zijn we bezig om de nodige maatregelen te nemen, zodat we zo snel mogelijk op een veilige manier bij jou thuis kunnen komen. We houden hierbij rekening met het advies vanuit het RIVM.

Advies via videobellen op WhatsApp of een vraag over je gemaakte bestelling? Je kunt ons bereiken op de volgende manieren:

We zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30-17.00 uur bereikbaar.

Ik wil een deur bestellen: wat nu?

Je kunt gewoon een deur bij ons bestellen!

  • Twijfel je nog welke deur je wilt/nodig hebt? Onze showroom is op afspraak geopend, met aangepaste maatregelen. Liever advies op afstand? Je kunt foto’s van jouw situatie en je wensen naar ons sturen via de mail én via WhatsApp (+31103072889). Ook kun je via WhatsApp ons een verzoek sturen om te videobellen. Tijdens dit gesprek kun jij je situatie laten zien en je wensen bespreken. Zo kunnen wij advies op maat blijven geven.
  • Weet je al welke deur je nodig hebt? Je kunt online je bestelling plaatsen. Direct daarna krijg je een mail om een inmeetafspraak te maken. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen: we helpen je graag met je bestelling.

Let op: omdat we veel afspraken hebben moeten verplaatsen, kan het plannen van een inmeetafspraak langer duren dan normaal. Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met jouw wensen.

Ik heb een deur besteld: wat nu?

Omwille van de veiligheid van onze klanten en collega’s hebben we maatregelen voor alle inmeet- en montage-afspraken opgesteld. Deze maatregelen zijn opgesteld naar aanleiding van advies van het RIVM en de overheid. Je vindt ze hieronder.

Onze productie gaat ook verder met aangepaste maatregelen: jouw bestelling wordt dus op dit moment door ons opgepakt.