Stalen taatsdeuren, dubbel

van GewoonGers

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Je dubbele taatsdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze webshop-modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een dubbele taatsdeur (dus 2 onderdelen):

 • Breedte: minimaal 120 centimeter en maximaal 220 centimeter
 • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Valt je buiten deze afmetingen? Dan kun je bijvoorbeeld voor een combinatie van een dubbele taatsdeur met vast paneel kiezen.

Styling Huys GewoonGers dubbele taatsdeur

Dubbele taatsdeuren van GewoonGers

Op zoek naar een dubbele, stalen taatsdeur? De dubbele taatsdeuren van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een dubbele taatsdeur van staal de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Of je nu kiest voor een dubbele taatsdeur óf een dubbele taatsdeur verwerkt in een stalen pui: het wordt een ware blikvanger voor je interieur!

Vrijblijvende inmeetafspraak

Ál onze producten worden op maat gemaakt. Via onze webshop kies je alvast jouw favoriete deur. Vervolgens komen wij ‘m vrijblijvend voor je inmeten én kijken we of jouw sparing of deuropening geschikt is (spoiler: dat is ‘ie in 99,9% van alle gevallen)!

Onzichtbaar taatsdeur systeem

Een taatsdeur kun je aan beide kanten openen: super handig! Een taatsdeur systeem zorgt ervoor dat je taatsdeur netjes en zachtjes achter je sluit. Hoewel het taatsdeur systeem hartstikke fijn in gebruik is, wil je het liever niet zien. Daarom heeft GewoonGers een oplossing gevonden.

 • Alles onder één dak

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Altijd op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers op maat gemaakt. Wij komen de deur bij je opmeten. Hoef jij niks voor te doen.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht én duurzaam. Ook is ons product demontabel: wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Welk type inrichting je ook hebt: een taatsdeur zorgt voor eenheid. Waarom? Dit en meer informatie over taatsdeuren, leggen we in het artikel uit.

Stalen taatsdeur De Meent GewoonGers
Stalen taatsdeur De Meent GewoonGers
Dubbele taatsdeur De Blaak GewoonGers
Dubbele taatsdeur De Blaak GewoonGers

Een nieuwe dubbele, stalen taatsdeur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten…

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

Dubbele taatsdeur van GewoonGers

Een dubbele, stalen taatsdeur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen taats binnendeur (dubbel) toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw dubbele taatsdeur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Wat zijn de voordelen van een dubbele, stalen taatsdeur?

 • Een dubbele, stalen taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Je kunt een taats deur dus aan 2 kanten openen.
 • Een taatsdeur (dubbel) valt altijd zachtjes achter je dicht. Geen zorgen dus over vingers die ertussen kunnen komen.
 • De glazen, dubbele taatsdeur kun je ook vastzetten op 90 graden. Handig als je een aantal keer heen en weer moet lopen voor de zware boodschappen.
 • Een taats deur geeft een strakke uitstraling, omdat er geen kozijn omheen zit. Fan van symmetrie? De taats ziet er aan beide kanten exact hetzelfde uit.
 • Heb je vloerverwarming? Geen probleem. We zullen voor het vloerscharnier maar 8 millimeter hoeven te boren.
Dubbele witte taatsdeur van GewoonGers
Dubbele taatsdeur De Blaak GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over taatsdeuren

  • Kan een taatsdeur in combinatie met vloerverwarming?

   Zeker! Voor taatsdeuren dienen we 8 millimeter te boren, waardoor we geen hinder van vloerverwarming ondervinden.

  • Moet mijn deuropening of sparing aangepast worden voor een taatsdeur?

   Nee hoor, wij passen onze deur gewoon aan op de beschikbare ruimte. Alle deuren worden namelijk per bestelling op maat gemaakt. Wel is het handig dat je sparing en vloer af zijn als we langskomen om je deur in te meten.

  • Valt een taatsdeur automatisch dicht?

   Ja, een taatsdeur valt áltijd zachtjes achter je dicht. Je kunt ‘m ook aan beide kanten op 90 graden open zetten. Handig voor de zware boodschappen!