Dubbele stalen schuifdeuren

van GewoonGers

Afmetingen dubbele schuifdeur

Je schuifdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een dubbele schuifdeur (2 onderdelen):

 • Breedte: minimaal 120 centimeter en maximaal 220 centimeter
 • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Kies bijvoorbeeld voor een extra paneel of deur als jouw sparing breder is óf vraag een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

Dubbele schuifdeur (glas)

Ben je op zoek naar een dubbele, stalen schuifdeur? GewoonGers maakt en monteert ‘m voor je. Een dubbele schuifdeur wordt bij GewoonGers áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. We monteren de dubbele schuifdeur standaard met rails en softclose. En de montage? Die zit bij de prijs inbegrepen. Je hebt voor een dubbele schuifdeur (binnen) de keuze uit verschillende designs en indelingen. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Vrijblijvende inmeetafspraak? Nodig GewoonGers uit!

Voor iedere sparing of deuropening is er een oplossing van GewoonGers. Alle producten worden per bestelling op maat gemaakt. Natuurlijk komen we gewoon eerst vrijblijvend bij je langs om jouw bestelling in te meten en om te zien of jouw sparing of deuropening geschikt is voor GewoonGers (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is dit geschikt!). Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

GewoonGers Kopen zonder Kijken schuifdeuren olijf matglas
 • Drie jaar garantie

  Of je jouw deur nu tien keer per dag gebruikt of honderd keer, standaard krijg je onze 3 jaar garantie meegeleverd. Is er iets aan de hand? Wij komen zo snel mogelijk langs!
 • Altijd inclusief transport

  Met onze producten is transport altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor één vast tarief.
 • Niet goed? Geld terug!

  GewoonGers ziet graag tevreden gezichten. De deuren zijn ware blikvangers voor het interieur en dat moet jij ook vinden. Ben je niet tevreden dan lossen we dat graag op!

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

GewoonGers VT Wonen Gouden schuifdeur stalen deur alumium deur
Gewoongers dubbele taatsdeur olijf groen Kopen zonder Kijken
stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers
GewoonGers schuifwand stalen schuifdeur rookglas

Wat is een schuifdeur?

Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. In oudere huizen vind je vaak een schuifdeur en hij komt weer helemaal terug, onder andere in de vorm van een ensuite deur. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in dit artikel.

Een dubbele schuifdeur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten...

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

Dubbele stalen schuifdeur op maat

De staallook dubbele schuifdeuren voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen deur toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw dubbele schuifdeur in te meten voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Wat zijn de voordelen van een dubbele stalen schuifdeur?

 • Door de softclose valt je dubbele schuifdeur van glas geruisloos en zachtjes achter je dicht.
 • Omdat je de dubbele schuifpui niet open hoeft te draaien, bespaart deze deur veel ruimte.
 • Een dubbele schuifdeur klapt niet per ongeluk dicht als het tocht.
 • Door stalen dubbele schuifdeuren met een wand te combineren, deel je een kamer in 2 gedeeltes op zonder licht en ruimte te verliezen.
woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

FAQ

 • Schuifdeuren

  • Kan mijn schuifdeur helemaal open?

   Ja, je schuifdeur van GewoonGers wordt standaard voorzien van een kom handgreep, die in de deur verwerkt zit. Daarom kan je schuifdeur helemaal open (mits je voldoende ruimte náást de deur hebt, natuurlijk).

  • Kan mijn stalen schuifdeur tot het plafond?

   Ja, dat kan! GewoonGers maakt schuifdeuren helemaal op maat voor jouw situatie. Dus hij kan ook tot het plafond, ook al is je sparing lager. De rails wordt dan gewoon aan het plafond bevestigd.

  • Waarom een stalen schuifdeur met glas?

   Een schuifdeur van glas laat veel licht door. En omdat je er doorheen kunt kijken, lijkt je ruimte groter. Met een schuifdeur heb je ook geen drempel nodig, waardoor 2 ruimtes écht in elkaar overlopen. Liever wat meer privacy? Als je bijvoorbeeld voor matglas kiest, dan laat de deur nog steeds licht door, maar zie je er niet veel achter.

  • Wat zijn de voordelen van een schuifdeur?

   Wanneer je een relatief kleine ruimte hebt, en een scharnierdeur (zoals een opdekdeur of taatsdeur) te veel ruimte inneemt, is een schuifdeur de geschikte oplossing. Let op: je moet wel voldoende ruimte náást de schuifdeur hebben, zodat je hem kunt openen (wel zo handig).