De Blaak Eenvoud

Altijd mét inmeetservice en montage Vanaf €1099,-

Helemaal op maat gemaakt, passend in jouw kozijn zodat je zelf niets meer hoeft te doen. GewoonGers komt jouw deur inmeten en helpt je bij het bestellen. Geen gedoe met verbouwen, we wisselen de oude deur gewoon om voor een nieuw exemplaar. Binnen enkele minuten een ware metamorfose: Dát is wat je bereikt met het toepassen van een GewoonGers deur in jouw kozijn.

Opdekdeur model De Blaak GewoonGers

Glas- en beplating mogelijkheden voor model 'De Blaak'

Betaal en levering

  • Licht in gewicht

    GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Dat maakt de producten lekker licht in gebruik en dus ook altijd geschikt voor bestaande kozijnen.
  • Eén maand levertijd

    Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. Dit is één maand en de montagedatum kies je zelf.
  • Betaal thuis met PIN

    Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.

Benieuwd of deze deuren mogelijk zijn voor jou?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende inmeetafspraak. Ben je overtuigd? Dan helpen we je aan huis direct met de bestelling. Voordat we bij je langskomen, willen we graag van jou weten welke deur de voorkeur heeft!

De stompe deuren en opdekdeuren van GewoonGers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en 6 verschillende soorten glas en beplating om deze zo goed mogelijk bij jouw (nieuwe) interieur te laten passen. Benieuwd naar welke modellen er nog meer zijn?

OPDEKDEUR INMETEN – Bereid je voor op onze sample sale!

In de sample sale: deuren voor in het bestaande kozijn. Meet zelf je deur in, kijk of jouw afmetingen en favoriete deur ertussen staan én bestel met 50% korting! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Let op: deuren in de sample sale kunnen niet worden aangepast!