Stalen deuren rookglas

van GewoonGers

Rookglas zie je steeds vaker en dat is niet voor niets. Het is een transparante glassoort met een koele grijstint óf een bronstint. Door de iets donkerdere tint van het rookglas wordt de ruimte net iets meer weerspiegeld. Daardoor kijk je minder gemakkelijk de andere ruimte in. Stel in de webshop jouw ideale deur samen en maak een gratis inmeetafspraak. De inmeter laat je dan graag een glas sample van het rookglas aan je zien!

Ontwerp jouw deur met rookglas

vtwonen bronzen deur GewoonGers interieur

Deur met rookglas op maat gemaakt

In tegenstelling tot veel andere bedrijven maakt GewoonGers gebruik van aluminium. Waarom daar ooit voor gekozen is, vertellen we je graag:

  • Aluminium is licht in gewicht. Er is dus geen verstevigde constructie nodig om dit type deuren toe te kunnen passen in jouw woning of zelfs in jouw eigen kozijn. Denk hierbij aan een opdekdeur of een stompe deur.
  • Geen lasnaden, dus strakke belijning en afwerking.
  • Demontabel dus toe te passen op vrijwel iedere verdieping en lastiger bereikbare plekken, zoals bovenaan de trap.

GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw aluminium deur met rookglas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Gemaakt in eigen fabriek

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Gratis inmeetservice en advies

De mooiste producten komen in samenwerking tot stand, daarom meten we gratis in en helpen we je met advies ter plaatse.

Lichtgewicht aluminium deuren

We werken uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.
Stalen taatsdeur + paneel gitzwart RAL 9005 rookglas GewoonGers
Stalen Schuifwand opdekdeur met kozijn rookglas en beplating GewoonGers

Voor iedere woontrend is er GewoonGers

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken én omdat je in de webshop je eigen deur kunt samenstellen. Wil jij aan de slag met je eigen deur ontwerpen?

Verschillende type deuren met rookglas

Er zijn verschillende stalen deuren met rookglas. Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Deuren met rookglas voor in het kozijn:

  • Opdekdeuren. Deze worden op maat gemaakt voor jouw eigen kozijn óf zijn verkrijgbaar met heel nieuw kozijn tot aan het plafond. Wil je eerst weten wat een opdekdeur is? Lees het artikel Wat is een opdekdeur?
  • Stompe deuren. Op maat voor jouw eigen (houten) kozijn óf verkrijgbaar met heel nieuw kozijn. Maar, hoe weet je nu wat het verschil is tussen een opdekdeur en een stompe deur. Dat lees je in dit artikel: verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.

Stalen binnendeuren met rookglas op maat voor jouw deuropening

  • Kies bijvoorbeeld voor een taatsdeur. Wil je hier meer over weten? Lees dit artikel eens: Wat is een taatsdeur? Dit is een ideale oplossing voor situaties waar nog geen kozijnen aanwezig zijn. Een taatsdeur kan ook nog eens naar twee kanten open!
  • Stalen schuifdeuren. Op maat voor jouw deuropening en altijd voorzien van softclose.

Stalen wand met openslaande deuren:
Wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van een stalen pui of stalen ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Natuurlijk zijn er naast alle zwarte stalen deuren ook allerlei andere kleuren verkrijgbaar. Meer inspiratie nodig? Bekijk hier alle gekleurde stalen deuren.

Meer dan 10 gerse kleuren voor jouw deur met rookglas

De standaard kleur die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

GewoonGers stalen deur stompe deur mahonie

Alles op maat voor een vaste prijs

Wist je dat alle deuren op maat gemaakt worden voor jouw situatie? Of je nu een deur voor in je kozijn wilt, een schuifdeur, taatsdeur of roomdivider. We komen eerst bij je inmeten. Je deur wordt in onze werkplaats op maat gemaakt en daarna bij jou gemonteerd. Dit alles voor een vaste prijs. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.