Stalen deuren op maat

van GewoonGers

Welke stalen deur je ook kiest: alles wordt bij GewoonGers op maat gemaakt voor jouw situatie. Onze voorgeselecteerde modellen kies je in de webshop. Wij komen de gers stalen deur daarna bij je inmeten, maken ‘m op maat én monteren ‘m bij je. En dat allemaal voor de prijs die je ziet. Heb je zelf een idee of ontwerp óf heb je een unieke situatie waar je een stalen deur op maat wilt? Dan denken we ook graag met je mee! Kom gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Onwerp jouw deur of wand

vtwonen weer verliefd op je huis Zwarte stalen dubbele taatsdeur

Stalen binnendeuren op maat

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat? Een deur of wand met glas geeft je kamer ruimte. Het maximale lichtinval wordt behouden. Een Gers deur of wand wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. 

Welke deur past in jouw interieur?

Stalen deuren op maat voor in het kozijn

 • Een opdekdeur is een binnendeur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt.
 • Een stompe deur is een deur die volledig in het kozijn valt.
 • Meer informatie over deze deuren vind je in onze FAQ wat is een opdekdeur.

Stalen deuren op maat voor een afgewerkte sparing

 • Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees hier meer over in onze FAQ wat is een taatsdeur
 • Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Hij wordt bij GewoonGers altijd gemonteerd met rails en softclose. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in onze FAQ wat is een schuifdeur.
 • Een opdekdeur met kozijn kan jouw bestaande kozijn vervangen óf kan in een afgewerkte sparing geplaatst worden. Lees meer over  plafondhoog kozijn met deur.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Stalen deuren op maat

Een stalen deur op maat maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers
Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers

Alles op maat voor een vaste prijs

Wist je dat alle deuren op maat gemaakt worden voor jouw situatie? Of je nu een deur voor in je kozijn wilt, een schuifdeur, taatsdeur of roomdivider. We komen eerst bij je inmeten. Je deur wordt in onze werkplaats op maat gemaakt en daarna bij jou gemonteerd. Dit alles voor een vaste prijs. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Gouden stalen deuren GewoonGers

FAQ

 • Veelgestelde vragen over stalen deuren op maat

  • Wordt een stalen Gers deur helemaal op maat gemaakt?

   Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

  • Waarom kies ik voor GewoonGers?

   Waarom zou je kiezen voor een deur van GewoonGers? Nou, onder andere hierom! Gratis inmeetservice en advies, 30-dagen-geld-terug-garantie, veilig thuis betalen met betaallink, maximaal 2 maanden levertijd, op maat gemaakt voor jou, bekend van tv én ruim 17 jaar ervaring. Waarom GewoonGers is duidelijk toch?

  • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

   Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

  • Wat is het voordeel van een deur met een nieuw kozijn?

   Als je al een kozijn hebt, dat je niet mooi meer vindt, dan kunnen wij dat kozijn vervangen met een GewoonGers kozijn. Het voordeel hiervan is dat je jouw vloer en wand niet of minimaal repareert. Het nieuwe kozijn wordt namelijk óver het beschadigde deel van de muur en vloer geplaatst. Nadat GewoonGers bij je is geweest, zal je misschien alleen nog de muur af moeten werken. Dit ligt eraan hoe jouw huidige kozijn geplaatst is en of er nog extra beschadigingen ontstaan bij het verwijderen ervan. Is dit niet het geval, heb je zonder verbouwing een gerse blikvanger!