Grijze stalen deur

van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen deur in het grijs? GewoonGers biedt je de keuze uit meer dan 10 verschillende kleuren, waaronder grijs. Stel jouw favoriete deur samen in de webshop óf vraag een offerte aan en geef aan in welke RAL-kleur jij jouw grijze deur of wand zou willen. Wil je onze  kleuren in het echt komen bekijken? Kom dan gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Ontwerp jouw deur of wand

Opdekdeur vtwonen GewoonGers kiezel grijs

Verschillende grijze stalen deuren

Er zijn verschillende stalen deuren (grijs). Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Grijze deuren voor in het kozijn:

Grijze deuren voor een afgewerkte sparing:

 • Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees meer in het artikel wat is een taatsdeur.
 • Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Hij wordt bij GewoonGers altijd gemonteerd met rails en softclose. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in het artikel wat is een schuifdeur.
 • Een opdekdeur met kozijn kan jouw bestaande kozijn vervangen óf kan in een afgewerkte sparing geplaatst worden. Bekijk alle deuren met kozijn.

Grijze roomdivider: wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van stalen puien of stalen ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Heb je een kozijn dat je niet mooi meer vindt? Wij kunnen jouw metalen kozijn gemakkelijk vervangen door een stalen opdekdeur met kozijn van GewoonGers! Heb je een kozijn met bovenlicht (raam aan de bovenkant)? Dan kan jouw deur met kozijn helemaal tot aan het plafond!

Denk je over een stalen deur in het wit? Bekijk alle witte deuren. Even vergelijken met de zwarte deur? Bekijk hier alle zwarte stalen deuren.

Grijze stalen deur op maat

Een grijze, stalen deur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw grijze, stalen deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Wat zijn de voordelen van een stalen deur?

 • Een stalen deur deelt je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee kun je eventueel met je stalen deur meer privacy creëren.
 • Met een stalen pui creëer je gemakkelijk extra kamers in huis.
Opdekdeur vtwonen GewoonGers kiezel grijs
Opdekdeur vtwonen GewoonGers kiezel grijs

Alles op maat voor een vaste prijs

Wist je dat alle deuren op maat gemaakt worden voor jouw situatie? Of je nu een deur voor in je kozijn wilt, een schuifdeur, taatsdeur of roomdivider. We komen eerst bij je inmeten. Je deur wordt in onze werkplaats op maat gemaakt en daarna bij jou gemonteerd. Dit alles voor een vaste prijs. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Gouden stalen deuren GewoonGers

FAQ

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Wat is het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur?

  Hoewel beide deuren in een kozijn geplaatst worden, zit er een verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren. Een stompe deur valt volledig ín het kozijn. De zijkanten van een stompe deur zijn vlak, zodat de stompe deur geheel in het kozijn kan vallen. Je ziet de naden tussen de deur en het kozijn zitten als de stompe deur in gesloten stand staat. Een opdekdeur valt óver het kozijn heen, waardoor de naden tussen deur en kozijn in gesloten stand niet zichtbaar zijn. Een opdekdeur heeft dus eigenlijk een ‘rand’ die over het kozijn heen valt. Lees meer over het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.

 • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.