Gekleurde stalen deuren

van GewoonGers

Met stalen deuren is het allemaal lang niet zo zwart/wit als je zou denken. Bij GewoonGers kies je uit veel verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. De producten worden voorzien van poedercoat. Poedercoat is niet alleen in allerlei kleuren en tinten verkrijgbaar. Ook de afwerking is variabel. Kies je voor een grove, stoere afwerking of juist voor een matte, gladde poedercoating? Op alle webshop modellen zijn 12 kleuren van toepassing die je voor een vaste meerprijs selecteert. Ontwerp je liever je deur helemaal zelf van begin tot eind? Ook dan denken we graag mee op het gebied van kleur. Scroll snel verder en laat je inspireren.

Ontwerp jouw gekleurde stalen deur in de webshop

staatsdeur taatsdeur GewoonGers

Gekleurde stalen deuren voor in je eigen kozijn

Soms wil je gewoon een nieuw interieur, maar zonder alle werkzaamheden die bij een verbouwing komen kijken. Dat begrijpen we helemaal! Daarom heeft GewoonGers zowel opdekdeuren als stompe deuren ontwikkeld die op maat worden gemaakt voor jouw eigen kozijn. Zo vervangen we jouw oude deur dus gewoon voor een nieuw exemplaar. Er zijn verschillende ontwerpen mogelijk en in de webshop kies jij jouw gewenste kleur. Ga jij bijvoorbeeld voor een bronzen deur, gouden deur of een groene stalen deur? Maak het geheel af door het kozijn te schilderen in dezelfde kleur als de deur met behulp van de verfset van GewoonGers. Zo lijkt alles weer helemaal gloednieuw!

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Gekleurde stalen opdekdeuren met kozijn

Naast alle maatwerk deuren voor jouw eigen kozijn is GewoonGers uniek in het produceren van plafondhoge opdekdeuren. Standaard opdekdeuren hebben een maximale hoogte van 231,5 centimeter maar de exemplaren van GewoonGers kunnen op maat worden gemaakt tot een hoogte van 275 centimeter.

Gekleurde stalen taatsdeuren

Gekleurde taatsdeuren van GewoonGers worden altijd speciaal voor jou op maat gemaakt. Wist je dat je in onze webshop uit verschillende kleuren kunt kiezen voor een vaste prijs? Ga aan de slag met het ontwerpen van jouw maatwerk taatsdeur. Het mooie aan de taatsdeur zijn met name de slanke profielen. Mocht je een opvallende kleur willen kiezen, dan nog is de taatsdeur een heel subtiele blikvanger voor jouw interieur. De taatsdeur kan naar twee kanten open en heeft geen kozijn nodig omdat de scharnierpunten zich in vloer en plafond bevinden. Taatsdeuren van GewoonGers hebben de uitstraling van een stalen deur, maar worden gemaakt van aluminium. Dit maakt dat de deuren op vrijwel íedere verdieping te installeren zijn. Het systeem is namelijk demontabel. Dat is ook nog eens handig, want mocht er ooit een ongelukje gebeuren waarbij je deur beschadigd raakt, dan kan dit eenvoudig worden gerepareerd of worden vervangen. Meer weten? Lees hier ons blog over de 3 grootste voordelen van een aluminium deur.

GewoonGers gekleurde stalen deur
Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers Thuiswerkplek inspiratie witte stalen deur
Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers

Waarom kiezen voor gekleurde deuren?

Maak een statement met gekleurde binnendeuren! Vooral de deur tussen hal en woonkamer is de meest gebruikte deur in huis. Die mag dan ook zeker als blikvanger worden gezien. Heb je een bepaalde kleur in je interieur doorgevoerd? Waarom zou je dan stoppen bij de deuren? Door je deuren te betrekken in het interieurontwerp creëer je een prachtig geheel en tot in detail uitgedacht. Daarnaast zien we steeds meer gekleurde stalen deuren in de huidige woontrends terugkeren. Kies bijvoorbeeld voor een groene stalen deur of bronzen deuren. Gewoon durven doen, dus!

Vtwonen goud GewoonGers taatsdeur wand

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren en wanden

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling. Mogelijkheden voor stalen deuren bij GewoonGers zijn onder andere gouden deuren, lichtgrijze deuren, bronzen deuren en olijf groene deuren.

stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers

Gekleurde stalen schuifdeuren

De gekleurde schuifdeuren van GewoonGers kunnen op allerlei manieren worden toegepast, worden per bestelling op maat gemaakt en zijn uitgerust met softclose. Als finishing touch worden de deuren met subtiel komgreepje uitgevoerd óf stoere U-vorm greep.

FAQ

 • Ik wil een eigen ontwerp deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! Binnen onze productlijn Eigenwijs ontwerp jij je eigen deur. Je voegt zelf het aantal liggers toe, waardoor je de glasindeling zelf bepaalt. Je betaalt een toeslag van € 150,- per onderdeel voor een eigen ontwerp. Je geeft tijdens het ontwerp alvast een inschatting van de hoogte en breedte van je product. Geen zorgen: wij komen alles nog tot op de millimeter bij je inmeten.

  Zie jij het nóg iets anders voor je dan Eigenwijs? Heb je bijvoorbeeld een unieke situatie waar een deur of wand geplaatst moet worden óf heb je een ander product of andere kleur in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. In dit geval valt jouw wens waarschijnlijk in onze productlijn Onbegrensd. Vraag in dit geval een offerte aan.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

  De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

 • Hebben jullie ook blauwe stalen deuren?

  Ïn de webshop kun je kiezen voor onze nieuwste kleur: Grijs blauw, RAL 5008. Deze donkere, diepe blauwtint sluit helemaal aan op de woontrends van 2023 en is toepasbaar op alle wanden en deuren van GewoonGers in zowel de webshop als op de projecten naar eigen ontwerp.