Gekleurde stalen deuren

van GewoonGers

Met stalen deuren is het allemaal lang niet zo zwart/wit als je zou denken. Bij GewoonGers kies je uit veel verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. De producten worden voorzien van poedercoat. Poedercoat is niet alleen in allerlei kleuren en tinten verkrijgbaar. Ook de afwerking is variabel. Kies je voor een grove, stoere afwerking of juist voor een matte, gladde poedercoating? Op alle webshop modellen zijn 12 kleuren van toepassing die je voor een vaste meerprijs selecteert. Ontwerp je liever je deur helemaal zelf van begin tot eind? Ook dan denken we graag mee op het gebied van kleur. Scroll snel verder en laat je inspireren.

Waarom kiezen voor gekleurde deuren?

Maak een statement met gekleurde binnendeuren! Vooral de deur tussen hal en woonkamer is de meest gebruikte deur in huis. Die mag dan ook zeker als blikvanger worden gezien. Heb je een bepaalde kleur in je interieur doorgevoerd? Waarom zou je dan stoppen bij de deuren? Door je deuren te betrekken in het interieurontwerp creëer je een prachtig geheel en tot in detail uitgedacht. Daarnaast zien we steeds meer gekleurde stalen deuren in de huidige woontrends terugkeren. Kies bijvoorbeeld voor een groene stalen deur of bronzen deuren. Gewoon durven doen, dus! Heb je nog nét iets meer inspiratie nodig? Lees dan eens ons blog over stalen deuren in 2022.

Vtwonen goud GewoonGers taatsdeur wand

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleur die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse poedercoat kleuren of vraag de inmeter naar de kleurstalen zodat je ze thuis kunt beoordelen. Mogelijkheden voor stalen deuren bij GewoonGers zijn onder andere gouden deuren, lichtgrijze deuren, bronzen deuren en olijf groene deuren.

Gekleurde stalen deuren voor in je eigen kozijn

Soms wil je gewoon een nieuw interieur, maar zonder alle werkzaamheden die bij een verbouwing komen kijken. Dat begrijpen we helemaal! Daarom heeft GewoonGers zowel opdekdeuren als stompe deuren ontwikkeld die op maat worden gemaakt voor jouw eigen kozijn. Zo vervangen we jouw oude deur dus gewoon voor een nieuw exemplaar. Er zijn verschillende ontwerpen mogelijk en in de webshop kies jij jouw gewenste kleur. Ga jij bijvoorbeeld voor een bronzen deur, gouden deur of een groene stalen deur? Maak het geheel af door het kozijn te schilderen in dezelfde kleur als de deur met behulp van de verfset van GewoonGers. Zo lijkt alles weer helemaal gloednieuw!

GewoonGers bronzen deur brons rook matglas
Kopen zonder kijken seizoen 5 afl 2 GewoonGers stalen opdekdeur goud

Gekleurde stalen opdekdeuren met kozijn

Naast alle maatwerk deuren voor jouw eigen kozijn is GewoonGers uniek in het produceren van plafondhoge opdekdeuren. Standaard opdekdeuren hebben een maximale hoogte van 231,5 centimeter maar de exemplaren van GewoonGers kunnen op maat worden gemaakt tot een hoogte van 275 centimeter.

Zwart stalen opdekdeur met kozijn rookglas GewoonGers stalen deur met kozijn
GewoonGers opdekdeur voor

Gekleurde stalen taatsdeuren

Gekleurde taatsdeuren van GewoonGers worden altijd speciaal voor jou op maat gemaakt. Wist je dat je in onze webshop uit 11 verschillende kleuren kunt kiezen voor een vaste prijs? Ga aan de slag met het ontwerpen van jouw maatwerk taatsdeur. Het mooie aan de taatsdeur zijn met name de slanke profielen. Mocht je een opvallende kleur willen kiezen, dan nog is de taatsdeur een heel subtiele blikvanger voor jouw interieur. De taatsdeur kan naar twee kanten open en heeft geen kozijn nodig omdat de scharnierpunten zich in vloer en plafond bevinden. Taatsdeuren van GewoonGers hebben de uitstraling van een stalen deur, maar worden gemaakt van aluminium. Dit maakt dat de deuren op vrijwel íedere verdieping te installeren zijn. Het systeem is namelijk demontabel. Dat is ook nog eens handig, want mocht er ooit een ongelukje gebeuren waarbij je deur beschadigd raakt, dan kan dit eenvoudig worden gerepareerd of worden vervangen. Meer weten? Lees hier ons blog over de 3 grootste voordelen van een aluminium deur.

GewoonGers gekleurde stalen deur
stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers

Gekleurde stalen schuifdeuren

De gekleurde schuifdeuren van GewoonGers kunnen op allerlei manieren worden toegepast, worden per bestelling op maat gemaakt en zijn uitgerust met softclose. Als finishing touch worden de deuren met subtiel komgreepje uitgevoerd óf stoere U-vorm greep.

Gekleurde stalen wanden

Niet alleen onze deuren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. In onze webshop kun je zelfs aan de slag met het samenstellen van allerlei wandcombinaties. Kies bijvoorbeeld voor een op maat gemaakte schuifwand zoals een ensuite met schuifdeuren. Ook roomdividers zijn natuurlijk mogelijk. De maximale maten per paneel zijn 110 centimeter breed en 300 centimeter hoog. Je kunt natuurlijk ook meerdere panelen naast elkaar bestellen en brede en smalle maten met elkaar afwisselen.

Zwart Stalen roomdivider GewoonGers
GewoonGers taatsdeur in brons

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je alle kleurrijke interieurs bekijken waaraan we hebben meegewerkt?

 • Altijd op maat gemaakt voor jou

  Iedere woning is anders, daar spelen we graag op in. Daarom komen we altijd eerst langs voor een gratis inmeetafspraak. Dan bespreken we ook meteen samen wat je wensen zijn!
 • Altijd inclusief transport

  Met onze producten is transport altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor één vast tarief.
 • Niet goed? Geld terug!

  GewoonGers ziet graag tevreden gezichten. De deuren zijn ware blikvangers voor het interieur en dat moet jij ook vinden. Ben je niet tevreden dan lossen we dat graag op!

Een nieuwe deur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerteaanvraag óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten...

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

FAQ

 • Algemeen

  • Stalen deuren in 2023, kan dat nog wel?

   Oh, jazeker! Zelfs in 2023 blijft de stalen deuren trend gewoon doorgaan. In onze blog over woontrends 2023 lees je er meer over. Spoiler alert: er verandert een heleboel maar óók de zwarte deuren blijven populair. Lees snel verder!

  • Ik wil een eigen ontwerp deur. Kan dat?

   Ja, dat kan! Binnen onze productlijn Eigenwijs ontwerp jij je eigen deur. Je voegt zelf het aantal liggers toe, waardoor je de glasindeling zelf bepaalt. Je betaalt een toeslag van € 150,- per onderdeel voor een eigen ontwerp. Je geeft tijdens het ontwerp alvast een inschatting van de hoogte en breedte van je product. Geen zorgen: wij komen alles nog tot op de millimeter bij je inmeten.

   Zie jij het nóg iets anders voor je dan Eigenwijs? Heb je bijvoorbeeld een unieke situatie waar een deur of wand geplaatst moet worden óf heb je een ander product of andere kleur in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. In dit geval valt jouw wens waarschijnlijk in onze productlijn Onbegrensd. Vraag in dit geval een offerte aan.

 • Bestellen, inmeten & montage

  • Ik wil een eigen ontwerp deur. Kan dat?

   Ja, dat kan! Binnen onze productlijn Eigenwijs ontwerp jij je eigen deur. Je voegt zelf het aantal liggers toe, waardoor je de glasindeling zelf bepaalt. Je betaalt een toeslag van € 150,- per onderdeel voor een eigen ontwerp. Je geeft tijdens het ontwerp alvast een inschatting van de hoogte en breedte van je product. Geen zorgen: wij komen alles nog tot op de millimeter bij je inmeten.

   Zie jij het nóg iets anders voor je dan Eigenwijs? Heb je bijvoorbeeld een unieke situatie waar een deur of wand geplaatst moet worden óf heb je een ander product of andere kleur in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. In dit geval valt jouw wens waarschijnlijk in onze productlijn Onbegrensd. Vraag in dit geval een offerte aan.