Stalen dubbele taatsdeuren

van GewoonGers

De stalen dubbele taatsdeuren met glas zijn razend populair. Een taatsdeur opent namelijk naar twee kanten. Bij GewoonGers spelen we daar graag op in met onze aluminium varianten. Die zijn namelijk qua uitstraling super strak en robuust, maar helemaal onderhoudsvrij. Combineer je taatsdeur bijvoorbeeld met een wand met glas. Die zijn door het gewicht ook heel prettig in gebruik. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Ontwerp jouw deur of wand

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Je dubbele taatsdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze webshop-modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een dubbele taatsdeur (dus 2 onderdelen):

 • Breedte: minimaal 120 centimeter en maximaal 220 centimeter
 • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Valt je buiten deze afmetingen? Dan kun je bijvoorbeeld voor een combinatie van een dubbele taatsdeur met vast paneel kiezen.

Styling Huys GewoonGers dubbele taatsdeur

Dubbele taatsdeuren van GewoonGers

Op zoek naar een dubbele, stalen taatsdeur? De dubbele taatsdeuren van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een dubbele taatsdeur van staal de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Of je nu kiest voor een dubbele taatsdeur óf een dubbele taatsdeur verwerkt in een stalen pui: het wordt een ware blikvanger voor je interieur!

Vrijblijvende inmeetafspraak

Ál onze producten worden op maat gemaakt. Via onze webshop kies je alvast jouw favoriete deur. Vervolgens komen wij ‘m vrijblijvend voor je inmeten én kijken we of jouw sparing of deuropening geschikt is (spoiler: dat is ‘ie in 99,9% van alle gevallen)!

Bronzen taatsdeur eigen ontwerp onbegrensd gewoongers

Onzichtbaar taatsdeur systeem

Een taatsdeur kun je aan beide kanten openen: super handig! Een taatsdeur systeem zorgt ervoor dat je taatsdeur netjes en zachtjes achter je sluit. Hoewel het taatsdeur systeem hartstikke fijn in gebruik is, wil je het liever niet zien. Daarom heeft GewoonGers een oplossing gevonden.

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Hoekwand olijf groen taatsdeur vtwonen GewoonGers
 • Gemaakt in eigen fabriek

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Altijd op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers op maat gemaakt. Wij komen de deur bij je opmeten. Hoef jij niks voor te doen.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht én duurzaam. Ook is ons product demontabel: wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Welk type inrichting je ook hebt: een taatsdeur zorgt voor eenheid. Waarom? Dit en meer informatie over taatsdeuren, leggen we in het artikel uit.

Stalen taatsdeur De Meent GewoonGers
handgreepje taatsdeur gewoongers
Stalen taatsdeur De Meent GewoonGers
Zwart Stalen Dubbele taatsdeur De Blaak GewoonGers
Zwart Stalen Dubbele taatsdeur De Blaak GewoonGers

Een nieuwe dubbele, stalen taatsdeur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten…

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

Dubbele taatsdeur van GewoonGers

Een dubbele, stalen taatsdeur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen taats binnendeur (dubbel) toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw dubbele taatsdeur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Wat zijn de voordelen van een dubbele stalen taatsdeur?

 • Een dubbele, stalen taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Je kunt een taats deur dus aan 2 kanten openen.
 • Een taatsdeur (dubbel) valt altijd zachtjes achter je dicht. Geen zorgen dus over vingers die ertussen kunnen komen.
 • De glazen, dubbele taatsdeur kun je ook vastzetten op 90 graden. Handig als je een aantal keer heen en weer moet lopen voor de zware boodschappen.
 • Een taats deur geeft een strakke uitstraling, omdat er geen kozijn omheen zit. Fan van symmetrie? De taats ziet er aan beide kanten exact hetzelfde uit.
 • Heb je vloerverwarming? Geen probleem. We zullen voor het vloerscharnier maar 8 millimeter hoeven te boren.
Stalen witte dubbele taatsdeur Gewoon Gers
Zwart Stalen Dubbele taatsdeur De Blaak GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over taatsdeuren

  • Kan een taatsdeur in combinatie met vloerverwarming?

   In 99% van de gevallen is vloerverwarming geen probleem voor ons. Het taatssysteem voor onze deuren is een opbouwsysteem. Dat wil eigenlijk zeggen dat het grootste gedeelte van het scharnier in de deur verwerkt zit. Voor het taatssysteem plaatsen we twee schroefjes in de vloer. Hiervoor hoeven wij slechts 8 millimeter diep de vloer in.

  • Moet mijn deuropening of sparing aangepast worden voor een taatsdeur?

   Nee hoor, wij passen onze deur gewoon aan op de beschikbare ruimte. Alle deuren worden namelijk per bestelling op maat gemaakt. Wel moeten de vloer, de wanden en het plafond volledig klaar zijn voordat het inmeten plaatsvindt. Deze afwerkingen kunnen namelijk invloed hebben op de maatvoering van je deur. Zo zorgen we dat alles precies past!

  • Valt een taatsdeur automatisch dicht?

   Ja, een taatsdeur valt áltijd zachtjes achter je dicht. Je kunt ‘m ook aan beide kanten op 90 graden open zetten. Handig voor de zware boodschappen!