Stalen dubbele schuifdeuren

van GewoonGers

De stalen dubbele schuifdeuren met glas zijn razend populair. Bij GewoonGers spelen we daar graag op in met onze aluminium varianten. Die zijn namelijk qua uitstraling super strak en robuust, maar helemaal onderhoudsvrij. Combineer je schuifdeuren bijvoorbeeld met een wand met glas. Die zijn door het gewicht ook heel prettig in gebruik. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Ontwerp jouw deur of wand

Kopen zonder kijken gewoongers deur

Schuifdeuren van GewoonGers

Ben je op zoek naar een dubbele stalen schuifdeur? Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. In oudere huizen vind je vaak een schuifdeur en hij komt weer helemaal terug, onder andere in de vorm van een ensuite deur. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in het artikel stalen ensuite deuren.
Een schuifdeur met glas geeft je kamer ruimte. En je behoudt maximale lichtinval. Een dubbele schuifdeur met wand van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde puien en scheidingswanden met schuifdeuren. Heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke wand je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Afmetingen dubbele stalen schuifdeur

Je schuifdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een dubbele schuifdeur (2 onderdelen):

 • Breedte: minimaal 140 centimeter en maximaal 230 centimeter
 • Hoogte: minimaal 170 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Kies bijvoorbeeld voor een extra paneel of deur als jouw sparing breder is óf vraag een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

Wat zijn de voordelen van een dubbele stalen schuifdeur?

 • Door de softclose valt je dubbele schuifdeur van glas geruisloos en zachtjes achter je dicht.
 • Omdat je de dubbele schuifpui niet open hoeft te draaien, bespaart deze deur veel ruimte.
 • Een dubbele schuifdeur klapt niet per ongeluk dicht als het tocht.
 • Door stalen dubbele schuifdeuren met een wand te combineren, deel je een kamer in 2 gedeeltes op zonder licht en ruimte te verliezen.
woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers

Dubbele schuifdeur op maat

Een stalen wand voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium puien toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen pui met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

Gewoongers dubbele taatsdeur olijf groen Kopen zonder Kijken

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

GewoonGers VT Wonen Gouden schuifdeur stalen deur alumium deur

FAQ

 • Veelgestelde vragen over gers dubbele schuifdeuren

  • Wat zijn de voordelen van een schuifdeur?

   Wanneer je een relatief kleine ruimte hebt, en een scharnierdeur (zoals een opdekdeur of taatsdeur) te veel ruimte inneemt, is een schuifdeur de geschikte oplossing. Let op: je moet wel voldoende ruimte náást de schuifdeur hebben, zodat je hem kunt openen (wel zo handig).

  • Waarom een stalen schuifdeur met glas?

   Een schuifdeur van glas laat veel licht door. En omdat je er doorheen kunt kijken, lijkt je ruimte groter. Met een schuifdeur heb je ook geen drempel nodig, waardoor 2 ruimtes écht in elkaar overlopen. Liever wat meer privacy? Als je bijvoorbeeld voor matglas kiest, dan laat de deur nog steeds licht door, maar zie je er niet veel achter.

  • Kan mijn stalen schuifdeur tot het plafond?

   Ja, dat kan! GewoonGers maakt schuifdeuren helemaal op maat voor jouw situatie. Dus hij kan ook tot het plafond, ook al is je sparing lager. De rails wordt dan gewoon aan het plafond bevestigd.

  • Kan mijn schuifdeur helemaal open?

   Ja, je schuifdeur van GewoonGers wordt standaard voorzien van een kom handgreep, die in de deur verwerkt zit. Daarom kan je schuifdeur helemaal open (mits je voldoende ruimte náást de deur hebt, natuurlijk).