Blauwe binnendeur

durf jij kleur te gebruiken?

Blauwtinten kun je de komende jaren zeker terug verwachten in het interieur. Of het nu gaat om een kleur op de muur, blauwe accessoires of blauwe stalen deuren. GewoonGers haakt graag in op de trends zodat jij de deur kunt samenstellen die perfect aansluit op jouw interieur. De blauwe kleur die we in de webshop hebben opgenomen is ongeveer gelijk aan de kleur RAL5008, grijs blauw. Daardoor is ‘ie eenvoudig te combineren. Stel je eigen wand of deur samen in onze webshop of kom langs in één van onze showrooms in Vlaardingen of Amsterdam.

Direct naar webshop

Durf jij kleur te gebruiken?

Durf jij nét even iets anders dan anderen te kiezen? In de webshop kies je uit verschillende kleuren en afwerkingen om de deur zo goed mogelijk aan te passen op jouw woonstijl. Heb je onze moodboards om blauwe stalen deuren te combineren al gezien? Scroll snel verder.

Meer gekleurde stalen deuren

moodboard GewoonGers klassiek interieur met stalen deuren

Blauwe stalen deuren in klassieke woonstijl

In de klassieke woonstijl zijn de donkerblauwe, stalen deuren een prachtige toevoeging. De donkere, matte kleur oogt rustig, maar heeft ook iets gewaagds. Ben je enthousiast? Ontwerp dan je eigen deur in onze webshop.

Naar de webshop

moodboard GewoonGers hotel chic interieur met stalen deuren

Hotel chic met blauwe deuren

Blauwe deuren in een hotel chic woonstijl bieden een perfect contrast. Wat dacht je bijvoorbeeld van de donkere, blauwe deuren in combinatie met prachtige natuurtinten? Bereken je eigen blauwe deur (óf een andere kleur) in de webshop!

Naar de webshop

Aluminium deuren

In tegenstelling tot veel andere bedrijven maakt GewoonGers gebruik van aluminium. Waarom daar ooit voor gekozen is, vertellen we je graag:

  • Aluminium is licht in gewicht. Er is dus geen verstevigde constructie nodig om dit type deuren toe te kunnen passen in jouw woning of zelfs in jouw eigen kozijn. Denk hierbij aan een opdekdeur of een stompe deur.
  • Geen lasnaden, dus strakke belijning en afwerking.
  • Demontabel dus toe te passen op vrijwel iedere verdieping en lastiger bereikbare plekken, zoals bovenaan de trap.

GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw blauwe, aluminium deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Gemaakt in eigen fabriek

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Gratis inmeetservice en advies

De mooiste producten komen in samenwerking tot stand, daarom meten we gratis in en helpen we je met advies ter plaatse.

Lichtgewicht aluminium deuren

We werken uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.
GewoonGers blauwe stalen deur, blauwstaal, binnendeur

Voor iedere woontrend is er GewoonGers

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken én omdat je in de webshop je eigen deur kunt samenstellen. Wil jij aan de slag met je eigen deur ontwerpen?

Verschillende blauwe stalen deuren

Er zijn verschillende stalen deuren (blauw). Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Blauwe deuren voor in het kozijn:

  • Opdekdeuren. Deze worden op maat gemaakt voor jouw eigen kozijn óf zijn verkrijgbaar met heel nieuw kozijn tot aan het plafond. Wil je eerst weten wat een opdekdeur is? Lees het artikel Wat is een opdekdeur?
  • Stompe deuren. Op maat voor jouw eigen (houten) kozijn óf verkrijgbaar met heel nieuw kozijn. Maar, hoe weet je nu wat het verschil is tussen een opdekdeur en een stompe deur. Dat lees je in dit artikel: verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.

Blauwe stalen binnendeuren op maat voor jouw deuropening

  • Kies bijvoorbeeld voor een taatsdeur. Wil je hier meer over weten? Lees dit artikel eens: Wat is een taatsdeur? Dit is een ideale oplossing voor situaties waar nog geen kozijnen aanwezig zijn. Een taatsdeur kan ook nog eens naar twee kanten open!
  • Stalen schuifdeuren. Op maat voor jouw deuropening en altijd voorzien van softclose.

Blauwe stalen wand met openslaande deuren:
Wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van een stalen pui of stalen ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Natuurlijk zijn er naast alle blauwe stalen deuren ook allerlei andere kleuren verkrijgbaar. Meer inspiratie nodig? Bekijk hier alle gekleurde stalen deuren.

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaard kleur die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Stalen schuifdeur goud GewoonGers