Stalen taatsdeuren

Keuze uit drie voorgeselecteerde designs

De aluminium taatsdeuren van GewoonGers, in de volksmond ook weleens stalen deuren genoemd, zijn tevens verkrijgbaar als standaard model. Deze taatsdeuren zijn verkrijgbaar als maatwerk product, geheel naar eigen ontwerp, of als standaard product waarbij je kunt kiezen uit 3 type designs. Taatsdeuren zijn momenteel erg gewild: ze zijn eenvoudig in gebruik, vallen automatisch achter je dicht en zien er ook nog eens ontzettend gestroomlijnd uit. Taatsdeuren worden voorzien van standaard handgrepen. Een ware blikvanger voor het interieur!

Vrijblijvende inmeetafspraak? Nodig GewoonGers uit!

Voor iedere sparing of deuropening is er een oplossing van GewoonGers. Alle producten worden per bestelling op maat gemaakt. Natuurlijk komen we gewoon eerst vrijblijvend bij je langs om jouw bestelling in te meten en om te zien of jouw sparing of deuropening geschikt is voor GewoonGers (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is dit geschikt!). Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

 • Drie jaar garantie

  Of je jouw deur nu tien keer per dag gebruikt of honderd keer, standaard krijg je onze 3 jaar garantie meegeleverd. Is er iets aan de hand? Wij komen zo snel mogelijk langs!
 • Altijd inclusief transport

  Met onze producten is transport altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor één vast tarief.
 • Niet goed? Geld terug!

  GewoonGers ziet graag tevreden gezichten. De deuren zijn ware blikvangers voor het interieur en dat moet jij ook vinden. Ben je niet tevreden dan lossen we dat graag op!

Een nieuwe deur in 5 eenvoudige stappen

 • 1

  First things first: bekijk welke mogelijkheden wij bieden

  Laat ons weten welke deur en welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Maak je keuzes in onze online configurator óf natuurlijk in onze showroom.

 • 2

  Je hebt je favoriet gekozen, maar hoe nu verder?

  Nu je toch in de configurator bezig bent: nodig ons uit op locatie! Dan nemen we de bestelling met je door en meten we de deur ook direct nauwkeurig in. Laat je adresgegevens achter en plan zelf een afspraak.

 • 3

  Hallo, daar zijn we dan!

  Wij komen op de door jou gekozen datum. We helpen je de bestelling compleet te maken en de (aan)betaling kun je direct thuis doen door met PIN te betalen. Wel zo veilig.

 • 4

  Hoera! Jouw deur is ingemeten en besteld.

  Fijn, je keuzes zijn gemaakt en doorgegeven zodat de productie van start kan. Binnen 1 maand kun jij gaan genieten van je nieuwe deur. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is zelf een montagedatum plannen. Hiervoor ontvang je een mail.

 • 5

  Ding, dong: daar is je nieuwe deur!

  Jouw bestelling wordt geleverd op de dag die je zelf hebt uitgekozen. De metamorfose kan gaan beginnen, het duurt nu écht niet lang meer! Vergeet vooral niet te genieten van je gloednieuwe, gerse deur.

Stalen deuren op maat

Het doorvoeren van robuuste materialen in het interieur is al een tijdje aan de gang. Zowel in woningen als kantoorpanden wordt deze stijl doorgevoerd. Wij begrijpen het wel! Stoere elementen afgewisseld met huiselijke decoraties en materialen vinden wij fantastisch en kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd.

Als voorbeeld worden natuurlijke elementen vaak afgewisseld door metaal. De industriële producten van GewoonGers sluiten hier mooi op aan en zijn ook nog eens geheel naar eigen wijze vorm te geven. Laat jouw creativiteit de vrije loop!

Stalen deuren toepassen in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘’stalen’’ deuren eigenlijk toe binnen jouw interieur?

Allereerst wordt er bij GewoonGers gebruikgemaakt van aluminium producten, afgewerkt met een poedercoat met grove structuur. Hierdoor ogen de deuren en wanden erg robuust, maar zijn ze veel lichter in gewicht dan stalen deuren.

Vaak zijn extra verstevigingen in wanden en plafonds overbodig. Ook worden de producten van GewoonGers opgebouwd vanuit een modulair systeem. Dit wil zeggen dat alle ruiten en profielen apart van elkaar kunnen worden aangeleverd en op locatie worden opgebouwd. Zo kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?