Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

1079 beoordelingen

Uitstekende ervaring met GewoonGers. Duidelijke productomschrijving op de website en goede installatie services. We zijn erg blij met onze deuren!

Jorgen uit Naarden op 2 juli 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

goed ook in de winkel. Helaas een rare tik in de deur. Wordt binnenkort opgelost!

Bastiaan uit ‘s-Gravenhage op 1 juli 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Van bestellen tot plaatsen helemaal top !

Dennis uit Rotterdam op 1 juli 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vriendelijk en adequaat.

Stefan uit Dinteloord op 30 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Van bestellen tot plaatsen, het gehele traject verliep uitstekend! Wij zijn zeer tevreden.

Mart uit Venlo op 30 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Super!!! De deur wordt netjes thuis opgemeten, daarna wordt je op de hoogte gehouden via de mail wanneer je deur geplaatst wordt. Ook het plaatsen gaat zeer vakkundig en met zeer correct en vriendelijk personeel. Super goede ervaring!! Een aanrader!!

Resi uit Wijchen op 29 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Hele prettige ervaring, van aankoop tot plaatsing van de deur. Het hele proces is slim ingestoken, en wordt je veel op de hoogte gehouden. Bij onze deur bleek bij plaatsing een veer kapot te zijn, deze werd direct vervangen ondanks dat dit voor de monteur betekende dat ze weer haast van voor af aan konden beginnen.

Stephan uit Rotterdam op 28 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Fijne service en duidelijke communicatie. De deur is erg mooi en verandert de hele kamer! Erg tevreden!

Brenda uit Kropswolde op 28 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Geweldige service, de combinatie van bestelling online en monteurs die on site komen om in te meten of te instaleren. De monteur die kwam instaleren was erg behulpzaam, ervaren en secuur. Complimenten aan hem en zijn assistent!

HJ uit Noordwijk op 26 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Mooie en goede deuren. Maatwerk indien nodig geen probleem. Wij zijn fan

Victor uit Hellevoetsluis op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Positieve ervaring. De monteurs leverden goed werk zowel met inmeten als plaatsen. Ik ben blij met de deuren.

Maria uit Wognum op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goed, ze waren vriendelijk en wisten wat ze deden.

kevin uit Dongen op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Heel positief!

Mw. Huibers uit ‘s-Hertogenbosch op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

kon niet beter hele prettige en eerlijke mensen.

Hinne uit Wormer op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prima, van begin tot eind

Peter uit Amersfoort op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Heel erg goed

anneke uit vrouwenparochie op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Super,erg vriendelijk personeel. Al twee keer dubbele deuren besteld en erg blij mee.echt een aanrader 😊

Nancy uit Huissen op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vriendelijk geholpen bij het bestellen, inmeten en plaatsen! Het ziet er super uit!

Marcin uit Lent op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Erg goed!

Jurriaan uit Eindhoven op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Monteurs waren vriendelijk en luisteren naar de behoefte van de klant.

Silvia uit ‘s-Gravenhage op 25 juni 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback