Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

1582 beoordelingen

Nou, gewoon gers. Vanaf het eerste contact met Lisa, de flexibiliteit van de inmeter, vakkundigheid en precisiewerk van de installateurs, tot aan het eindresultaat! Echt een vette tussenwand!

Dre uit ‘s-Gravenhage op 22 oktober 2020
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede service en goede kwaliteit

Ingrid uit Ede op 22 oktober 2020
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Heel vakkundig bedrijf, denken mee en zijn zeer professioneel. Service als de best! Bij Gers gaan ze een stap verder dan gewoon service verlenen, kleine attenties en aandacht voor details. Persoonlijk attenties maken deze ervaring rijker.

R uit Moordrecht op 22 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Leuk contact, goed montage en zeer tevreden over de geplaatste deur

Marcel uit Heumen op 22 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Ook bij deze 2e bestelling verliep alles vlekkeloos. Zowel telefonisch, in real life als per chat alle lof voor het team van GewoonGers. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven en weer iets waar Rotterdam trots op mag zijn!

Otto uit Tilburg op 22 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Zeer tevreden over de service van de medewerkers en de kwaliteit van het product.

Vera & Bryan uit Maastricht op 22 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Simpel weg goed. Mooie deuren voor een goede prijs. Proces loopt zoals je zou verwachten, je wordt netjes op de hoogte gehouden en nadat de deur is opgemeten wordt hij op het afgesproken moment netjes geleverd en in ons geval binnen 30 minuten opgehangen volledig naar wens in het oude kozijn.

Fam. Meester uit Leiden op 22 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Ik had via via te horen gekregen over GewoonGers. Ik was gelijk onder de indruk van de soorten deuren en ook de opbouw met magneet sluiten enzovoort. Tijdens het inmeten werd er goed meegedacht over de vloer die nog gemaakt moest worden En tijdens het monteren zat de deur er supersnel in (ondanks dat er een ophanging afgebroken was, en ook dit netjes is opgelost). Ik ben erg tevreden met de deur!! Bedankt!

Leroy uit Roermond op 22 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prima

Heleen Post uit Pijnacker op 21 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Zeer vriendelijk en Duidelijk

Anthonie uit Gouda op 21 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

De ervaring met het bestellen van onze GewoonGers deur verliep soepel en de communicatie was helder. Enige punt van kritiek was dat ik geen afspraak kon inplannen via de site omdat ons adres niet werd herkend. Via de klantenservice werd dit goed opgelost. Het resultaat is super mooi, wij zijn er blij mee!

Sandra uit Lageland op 21 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Alles was prima echter het bezoekafspraken de showroom voelde als een haastklus en was niet erg vriendelijk terwijl we keurig een afspraak hadden gemaakt. De mensen naast ons werden uitgebreid rondgeleid en geïnformeerd maar wij stonden binnen 5 minuten aan een bar met een iPad voor ons om de gegevens in te vullen

Radboud uit Bergschenhoek op 21 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

2 geweldige monteurs. Namen kwijt maar een man en een vrouw. Heel aardig, werkten vlot en netjes. En heel kundig. Was superblij met ze, en met m’n deur natuurlijk! Met vriendelijke groet, Ingrid

Ingrid uit Hendrik-Ido-Ambacht op 21 oktober 2020
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Heldere, vlotte afhandeling van afspraak tot plaatsing, helaas lange levertijd.. maar dat was dan wel het wachten waard! Ondertussen ook al vrienden naar de showroom gestuurd die daar ook hun deur hebben besteld.

Erik uit Noordeloos op 21 oktober 2020
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Om gelijk te zien met wat voor ‘vlees we in de kuip’ te maken hebben, zijn we naar de winkel gereden. Daar werden we uiterst vriendelijk (coronaproof) ontvsngen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Even in de fabriek gekeken. Zeer netjes en hightec. Na het tekenen geen gedoe over betaling. Afspraken gingen uiterst soepel. Zeer vriendelijke mensen kwamen thuis voor inmeten en monteren. Erg fijne zaak! En -oh ja- de deuren zijn geweldig!

Hans uit Poeldijk op 21 oktober 2020
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Leuk Rotterdams bedrijf

Aziz chakri uit Spijkenisse op 21 oktober 2020
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Nauwkeurig opgemeten en geplaatst. Deur past precies in het bestaande kozijn.

Roland uit ‘s-Gravenhage op 20 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Geen, alleen veel van gehoord in programma’s! En gewoon Rotterdams!

Peter uit Ridderkerk op 20 oktober 2020
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vanaf bestellen tot inmeten alles soepel en goed geregeld. We zijn erg tevreden met de deur. Kunnen GewoonGers ook bij iedereen aanbevelen.

Arjan uit Haarlem op 20 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vakmensen die met materialen van hoge kwaliteit een prachtige deur op maat volgens de wensen vd klant komen opmeten. Waarna de productie in eigen huis start en de deur enkele weken later professioneel geplaatst word door de experts van Gers.

Hendrik uit Schiedam op 20 oktober 2020
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback