Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

3356 beoordelingen

Het bedrijf heet ‘GewoonGers’ maar hun service, het inmeten en de montage is BUITENGEWOON GERS !!

G.Schouten uit Winschoten op 20 juli 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Een hele goede ervaring de mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Vakmensen die de deuren komen monteren en ook de klantenservice is perfect.

Jan uit Breda op 20 juli 2021
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goed, vriendelijk. Deur kon snel geleverd worden.

Leo uit Alkmaar op 19 juli 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Erg goed! Professioneel en zeer klantvriendelijk!

Anthony uit ‘s-Gravenhage op 19 juli 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Het bestellen ging erg makkelijk. Bij het inmeten werd alles duidelijk uitgelegd en ook de materialen hadden ze mee zodat je het even kon zien. Heel fijn. Een afspraak maken voor plaatsing was ook snel geregeld. Het plaatsen kon zelfs eerder dan in eerste instantie was aangegeven. De wand is echt heel mooi. Stevige kwaliteit. Staat super mooi. Het enige puntje van kritiek was dat ik de monteurs niet heel netjes vond werken. Wij wonen nieuwbouw en met boren is het plafond op een paar plaatsen beschadigd. Er is daardoor ook een scheur in gekomen. Later kwamen we ook nog tot de ontdekking dat ze door de muur bij de trapkast heen hebben geboord. Daar zit nu een gat. Dus dat is wel jammer want alles was net gestuct en geschilderd. Ze waren ook wel heel snel klaar dus ik denk dat ze wel wat zorgvuldiger hadden kunnen werken.

Chantal van ’t Wout uit Schagen op 19 juli 2021
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Super! Wat een fijne, snelle en duidelijke service! Ook heel goede spray en glasdoek ontvangen, waarmee het oppoetsen een peuleschil is. Lang getwijfeld tussen wit en zwart. Erg blij met wit.

Jan uit Roermond op 19 juli 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Van het begin tot het aan het eind gewoon top geregeld! Heldere website, de vriendelijkheid van de medewerker die komt inmeten er wordt ook met je meegedacht, de mannen van de montage waren ook vriendelijk en die werken zéér netjes. Het betalen van de facturen heel makkelijk via een link. Hoe simpel kan het zijn.

Janita uit Maarssen op 18 juli 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Fijn welkom in de showroom en fabriek, goede duidelijke uitleg. Snelle inmeetafspraak, snelle levering van de deuren. Inmeetadviseur en monteurs waren netjes, beleefd en deden secuur hun werk. Goede afstemming via mail wanneer de mensen zouden komen. Super service en nog een likeurtje en schoonmaak product met doek toe. Fijne ervaring.

Marcel uit Tilburg op 18 juli 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

We zijn helemaal tevreden over de schuifdeur. plus vast paneel. We konden hiermee een extra slaapkamer maken in ons nieuwe huis. We hebben goed advies gekregen en de website is duidelijk. Ook de prijs is gunstiger dan bij andere leveranciers.

Frank uit Amsterdam op 18 juli 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Ontzettend blij met Gewoon Gers , prachtige deuren , bij ons brak het glas tijdens het plaatsen, werd in no-time een nieuwe geplaatst , zal Gewoon Gers zeker aanbevelen 👍🏻

Wendy uit Halsteren op 17 juli 2021
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

GewoonGers!!! Prima dienstverlening, servicegericht en levering van een mooi product!

Nelleke uit Oude-Tonge op 17 juli 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Supergoed. Alles verliep naar wens en de deuren werden snel geleverd en geplaatst door deskundige mensen. We zijn echt heel blij met deze mooie nieuwe taatsdeuren van GewoonGers...ze zijn een echte toevoeging aan ons interieur.

Dimphie de Leeuw uit Hoeven op 16 juli 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Adviseurs in de winkel en de monteurs thuis heel vriendelijk Kennis van zaken Snel en vakkundig

Connie uit Barendrecht op 16 juli 2021
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede ervaring, vriendelijk personeel, kwalitatief product, duidelijke communicatie

Martijn uit Hoofddorp op 15 juli 2021
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Echt tevreden, mooier als dat ik in gedachten had.

SSA uit Capelle aan den IJssel op 15 juli 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Zeer goede ervaring. Deur is snel en vakkundig geplaatst. We zijn er erg blij mee.

Rita uit Groningen op 14 juli 2021
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Zeer goed , hebben gekregen wat we wilde precies zo als we het hebben bedacht.

René uit Doesburg op 14 juli 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Geweldig! Super blij met onze mooie deur!

Willemijn Stokman uit Oosterhout op 13 juli 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

We kenden GewoonGers van de woonprogramma's op tv. We vonden de deuren erg mooi en hadden een goed gevoel bij dit bedrijf. Onze ervaring is wel dat dit soort bedrijven vrij duur zijn, dus we hebben overal offertes opgevraagd. Uiteindelijk bleek ons eerste gevoel juist: GewoonGers is de beste keuze qua prijs/kwaliteit. Dus we hebben de deur besteld. De monteurs belden op dat zij eerder waren dan afgesproken. Op dat moment waren wij nog onderweg vanaf ons vakantieadres naar huis toe. Ze hebben toen de sleutel bij de buren gehaald en de deur was al geplaatst toen we thuiskwamen. We kregen een mooie foto toen we nog onderweg waren. Topservice!

Lara uit Spijkenisse op 12 juli 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prima service. De monteur ontdekte een klein blaasje in het glas. Binnen een paar weken kreeg ik een nieuw glas in de deur.

H. M. Meijer uit Spijkenisse op 12 juli 2021
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback