Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

2014 beoordelingen

Mooi bedrijf, vriendelijke mensen, prima geholpen in de winkel. Bij het inmeten werd gezegd dat bovenlicht niet kon worden vervangen ivm verlaagd plafond, er werd verder geen moeite gedaan om mee te denken aan een oplossing. Ik heb toen zelf naar het bovenlicht gekeken , het bleek dat deze eenvoudig was te verwijderen. Na het plaatsen van de deur zit er best wel een grote kier onder 1 deur, meer dan 1cm, na hierover kontakt gehad te hebben zegt gers dat een opening van 1cm normaal is. Gers stuurt lakstift op voor bijwerken plekje. Verder gewoon hele mooie deuren.

Saco uit Spijkenisse op 14 januari 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vriendelijk bedrijf, iedereen tot bij de klantenservice, inmeetadviseuf en monteurs.

Gittie uit Alphen aan den Rijn op 14 januari 2021
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Een heel net bedrijf dat haar afspraken echt nakomt. Communicatie was duidelijk en netjes op tijd

Kirsten uit Amstenrade op 14 januari 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Wat een toffe schuifdeur, maakt de woonkamer af!

Esther uit Woerden op 14 januari 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Hij is prachtig! Alleen piept ie nogal maar daarvoor komt volgende week iemand langs.

Jeroen uit ‘s-Gravenhage op 14 januari 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prima afgehandeld mooie kwaliteit

Hans uit Tolkamer op 14 januari 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Gewoon perfect. Super professionele opname en plaatsing.

Esther uit ‘s-Gravenhage op 14 januari 2021
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede service en denken goed mee.

Leeuw uit Krimpen aan den IJssel op 14 januari 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Heel erg tevreden vanaf het moment van inmeten tot het plaatsen! Helemaal top!!!

Michel uit Geleen op 14 januari 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Geweldige ontvangen in de fabiek in Vlaardingen na de enorme keuzen een deur uitgezocht in de super gezellige kantine opdracht gegeven alles goed gegaan zo als afgepsroken wij wensen de mensen van Gers veel succes een tevrede klant

Anthonij P uit Leiderdorp op 14 januari 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Fijn en klantgericht bedrijf! Ze denken mee en zijn erg vriendelijk. Het zetten van de deur wordt netjes en professioneel uitgevoerd. Wij zijn super blij met het resultaat!

Rens Peetoom uit Dordrecht op 14 januari 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Dit is ons uitstekend bevallen. Deskundig, correct en van zeer goede kwaliteit.

Ragnar Rooda uit ‘s-Gravenhage op 14 januari 2021
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Foto van de review
4
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

De verwachtingen waren hoog, maar dit is ook helemaal waargemaakt! Zowel het inmeten als het monteren van de deur werd zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Verder kon de deur na het inmeten snel geleverd worden. Super blij met het eindresultaat.

Danielle uit Bussum op 14 januari 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Super blij met onze deuren, ze zijn precies zoals we wensten. De communicatie met gewoon gers is top!

Marc uit Breda op 14 januari 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Het hele marketingplan klopt. De deur wordt er in 10 min ingehangen. Verder alles top geregeld!

Joey uit Akersloot op 14 januari 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Hele goede service! De monteur kwam eerst inmeten helaas zat mijn vloer er toen nog niet in dus nam hij het professionele besluit de inmeetafspraak te verzetten tot na dat de vloer erin lag. Zo gezegd zo gedaan! De heren van gewoongers hebben daarna de deur gebracht en hem kundig opgehangen. De deur is van zeer hoge kwaliteit licht doch stevig! Wat ik verder nog mooi vind en getuigd van vakmanschap, is dat de de deur vlak voor dat ie helemaal sluit zich zelf extra aan duwt een soort soft closening systeem. Mooi spul bedankt!

Ray uit Amsterdam op 13 januari 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Top!

Jessica uit Landgraaf op 13 januari 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede ervaring. Vriendelijke en snelle service

Maaike uit Eindhoven op 13 januari 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Alles was duidelijk en het klopte perfect. De monteurs waren enorm netjes en voorzichtig, overlegden goed om tot het beste resultaat te komen. De deuren zijn van een mooie kwaliteit! De styling is prachtig.

Dick Overtoom uit Amersfoort op 13 januari 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Gewoon super, alles goed geregeld.

Robbert-Jan uit Barendrecht op 13 januari 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback