Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

2748 beoordelingen

Prima! Wel jammer dat grepen te kort waren. Maar paar dagen na plaatsing was dit direct opgelost.

Rads uit Oostburg op 21 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goed

Thomas uit Hoensbroek op 21 april 2021
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Perfecte communicatie en opvolging van alles! Denken echt met je mee.

Janet uit Wilhelminadorp op 21 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Wij zijn zeer tevreden. Goed en klantvriendelijk, weten waar ze het over hebben, en heel duidelijk proces van bestellen tot leveren. Makkelijk je verwenste leverdatum zelf in te plannen. Helemaal top!

Jacqueline uit Wormer op 21 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Wat een goede service, digitaal aangestuurd van aanmelding inmeten tot op de dag van montage. Alles klopt

Edwin uit Barendrecht op 20 april 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede offerte module op de website. Klantenservice goed bereikbaar en reageert snel. Monteurs vriendelijk en kundig. En bovenal mooi product!

Monique uit Assendelft op 20 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Perfect!

Nienke uit Lent op 19 april 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Positief, snelle inmeet afspraak en direct een datum kunnen plannen om te plaatsen. Duidelijke communicatie wanneer jullie langskomen. De deur past perfect in ons jaren 60 kozijn, heel blij mee. Deur was binnen een half uur gemonteerd.

Sabine uit Holten op 19 april 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede service, komen gemaakte afspraken na. Goede kwaliteit. Vakkundige montage. Ben blij met onze deuren.

Sjoerd uit Rolde op 19 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Bestelproces is goed en netjes verlopen, deur op de dag van afspraak geleverd en geplaatst. Echter de greep is scheef gemonteerd op de deur door de monteur. Hij heeft dit zeker gezien maar niets gezegd. Ik heb hier melding van gemaakt bij Zoe van Gewoon Gers en de klacht is direct en voortvarend opgepakt. Een dag later een leuk verassingspakket thuis ontvangen van Gewoon Gers met lekkere dingen en excuses. Volgende week wordt de nieuwe greep gemonteerd ... ik heb er alle vertrouwen in dat het allemaal wordt opgelost. De deur zelf is SUPERMOOI !

Ger uit Nootdorp op 18 april 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prima ervaring goede service

Fred van Veen uit Schiedam op 17 april 2021
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede ervaringen met het hele proces. Ontzettend klantvriendelijk. Mooi vakwerk. De hele uitstraling van het huis is in 1 keer veranderd

Nadia uit Spijkenisse op 17 april 2021
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Top! vriendelijk personeel en materiaal van hoge kwaliteit. De prijs daarintegen mag wel iets naar beneden. We zouden graag meerdere deuren willen laten plaatsen. Alleen lopen de kosten in dit geval aardig op.

Sven uit Ridderkerk op 16 april 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Van begin tot de levering/plaatsen van de deuren een 100procent concept. Een volgende deur wordt voor ons weer Gers deur want:BinnenGewoonGers deur ,Buitengewoon!

Hans uit Veenendaal op 16 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

hele goede ervaring met GewoonGers. Deuren zijn perfect ingemeten en erg mooi geworden! Wc deur - trapkast deur en meterkast deur met zwartgrijs aluminum. Deur naar woonkamer met helder glas. 3 deuren voorzien van U vorige handgreep en magneet. Werkt super ! Type de Blaak

Anja uit Zwijndrecht op 16 april 2021
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Top van begin tot eind! Nette showroom, vriendelijke en vakkundige mensen. Zeer blij met de deur.

Joey uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 16 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Uitstekende service door het hele proces. Kleine onduidelijkheid mbt bijzondere maatvoering werd in tweede instantie keurig opgelost. Wij zijn erg blij met onze taatsdeur die nog sneller werd geleverd dan oorspronkelijk voorspeld was.

Donkers uit Eindhoven op 16 april 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Super bedrijf!

Wim van Leeuwen uit Krimpen aan de Lek op 16 april 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Helaas konden we ivm coronatijd de showroom niet bezoeken en hebben daardoor kunnen videobellen. Toen bleek tot onze teleurstelling dat een schuifdeur bij ons niet zou kunnen omdat we het huidige kozijn wilden laten zitten. In een later door ons wederom opgenomen contact vroegen we of degene die de maten zou komen opmeten het toch nog een keer wilde bekijken. Gelukkig bleek het toch te kunnen en werden kundig en vriendelijk alle maten van onze twee deuren opgenomen! Daarna volgde voor ons het wachten😜 Op de dag van plaatsing hebben we de deur eruitgehaald en de omgeving vrij. De twee monteurs hebben hun werk rustig, kundig en vriendelijk verricht! Ze hadden zelfs matten en een stofzuiger bij zich! Na afloop kregen we nog een reiniger kado! We zijn meer dan dik tevreden en raden Gewoongers voor iedereen aan ! We zijn erg blij met onze schuifdeur en opdekdeur!

Karin uit Rijswijk op 16 april 2021
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Adviseur denkt goed mee. Eerst wilde wij een taatsdeur maar uiteindelijk voor een deur met kozijn gekozen ivm geluid en muren niet waterpas.

Stefan uit Dordrecht op 15 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback