Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

1253 beoordelingen

Mijn ervaring met GewoonGers is ...... nou, eh...gewoon....zoals een ervaring met het plaatsen van een deur hoort te zijn. Alles is netjes en perfect geregeld. Wij zijn wel naar de showroom geweest, waar de ontvangst uitgebreid en informatief was. De leveringstijd werd netjes uitgestippeld en al bij het geven van de opdracht kon een afspraak gemaakt worden voor zowel inmeten als plaatsen. Steeds als er iemand zou komen was er van tevoren contact per mail en telefoon. Alles correct en plezierig. De monteurs die kwamen plaatsen kwamen later dan gepland, omdat het de hele dag tegen gezeten had. Ze belden tevoren om aan te kondigen dát ze later kwamen en namen ondanks alles rustig de tijd om onze deur netjes en goed af te leveren. Dus... mijn ervaring? GewoonGersGoed!

Cobi uit Alphen aan den Rijn op 6 augustus 2020
Photo of Review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Simpelweg 5 sterren op alle fronten. Duidelijkheid van kiezen (met behulp van online chat) t/m plaatsing. Bovendien bleek het bovenlicht toch niet nodig, want verschilde vrijwel niet van bestaande. Zelf initiatief genomen door GewoonGers dit dan niet te plaatsen en geld terug te storten.

Matthijs uit Rotterdam op 6 augustus 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede en fijne communicatie en top product!

Jamilla uit Zwijndrecht op 6 augustus 2020
Photo of Review
2
Photo of Review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

100% tevreden, niets dan lof over onze taatsdeuren. Ze zijn een aanwinst voor onze woning. Ze zijn vakkundig ingemeten en geplaatst door zeer vriendelijk personeel. Iedereen die de deuren heeft gezien is ook vol lof.

Franke Verhoeven-Van der Linden uit Geldrop op 6 augustus 2020
Photo of Review
5
Photo of Review
5
Photo of Review
5
Photo of Review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prachtige deur, degelijke kwaliteit, fraaie eyecatcher in huis

Jan uit Hendrik-Ido-Ambacht op 6 augustus 2020
Photo of Review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Opvallend positieve, prettige klant benadering. Heel duidelijk in communicatie, terugkoppeling, verwachting en helder bestelproces. Punctueel in afgesproken levering en monteer proces. Gewoon Gers doet alles wat ze beloven , en wij zijn super blij met deuren, dé finishing touch na verbouwing!

Tom & Carla uit Haarlem op 6 augustus 2020
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vorige week zijn onze GewoonGers deuren geplaatst in de woonkamer en de bijkeuken. En wat zijn wij er blij mee. Michel en Monica hebben Top werk afgeleverd. Het plaatsen van de deuren was min of meer met moeilijkheidsgraad, omdat ze in nieuwe kozijnen gemonteerd moesten worden. Maar het is meer dan goed gelukt. We krijgen alleen maar positieve reacties en noemen dan ook steeds jullie naam. Ook goed te vermelden de klantvriendelijkheid, zowel van degene die het inmeten heeft gedaan als van Michel en Monica die de deuren geplaatst hebben. Ik kan GewoonGers dan ook bij iedereen aanbevelen.

Gerda uit Nieuwegein op 6 augustus 2020
Photo of Review
4
Photo of Review
4
Photo of Review
4
Photo of Review
4
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Respect, GewoonGers heeft zijn zaken perfect voor elkaar. Het is niet alleen marketing wat de klok slaat, maar ze maken het ook helemaal waar. Vanaf het showroombezoek tot aan de montage vlekkeloos verlopen. De hele digitale afhandeling is heel duidelijk en verloopt soepel. Uiteindelijk werd onze deur binnen vijf weken geleverd. Het belangrijkste: de geleverde kwaliteit mag er zijn en vormt een verfraaiing van onze woning! Zeker een aanrader!!

Claus uit Werkendam op 6 augustus 2020
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Een fantastische zet van de inmetende collega om mij vóór de productie van de deur nog eens te bellen over de daadwerkelijke hoogte van de vloer (die lag er bij het inmeten nog niet in . Ik heb toen een berekening doorgegeven die bij het leggen van de voler werd aangepast. Door de oplettende manier kon voorkomen worden dat door mijn fout de deur te hoog werd geproduceerd en er misschien problemen waren ontstaan. En, de collega wist mij zelfs iets te vertellen wat op het moment van bestelling nog niet mogelijk was: de taatsdeur die ik wilde kon nu ook in wit worden geleverd! Kijk zelf wat een luchtige, modern e en strakke deur dit is geworden!

Guido uit ‘s-Gravenhage op 6 augustus 2020
Photo of Review
2
Photo of Review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Over het algemeen heel goed. Met name de twee mannen die de deuren kwamen plaatsen waren zeer service gericht.

Max uit Pijnacker op 5 augustus 2020
Photo of Review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback