Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

1569 beoordelingen

Leuk Rotterdams bedrijf

Aziz chakri uit Spijkenisse op 21 oktober 2020
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Nauwkeurig opgemeten en geplaatst. Deur past precies in het bestaande kozijn.

Roland uit ‘s-Gravenhage op 20 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Geen, alleen veel van gehoord in programma’s! En gewoon Rotterdams!

Peter uit Ridderkerk op 20 oktober 2020
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Foto van de review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vanaf bestellen tot inmeten alles soepel en goed geregeld. We zijn erg tevreden met de deur. Kunnen GewoonGers ook bij iedereen aanbevelen.

Arjan uit Haarlem op 20 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Vakmensen die met materialen van hoge kwaliteit een prachtige deur op maat volgens de wensen vd klant komen opmeten. Waarna de productie in eigen huis start en de deur enkele weken later professioneel geplaatst word door de experts van Gers.

Hendrik uit Schiedam op 20 oktober 2020
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Heel fijn geholpen! Heb de voor mij perfecte deur

Niki uit Beuningen Gld op 20 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Wederom een top service!

Sharon uit Duiven op 20 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

We zijn goed geholpen en duidelijk geadviseerd. Heel leuk om vanuit de showroom zo de fabriek in te lopen. De deur is echt een eyecatcher van de woonkamer.

Jeffrey uit Uithoorn op 19 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Zeer goed, we zijn heel tevreden met de deuren -hadden we eerder moeten doen- we hebben inmiddels de derde deur besteld. Wat leuk was dat we onderhoudsmiddel kregen daarop stond uitgelegd wat Gers betekent.

Rien uit Oisterwijk op 19 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Het was een hele goede ervaring, vanaf 1e online kennismaking, bestellen, inmeten, plaatsen en gebruik. We zijn erg blij met onze GewoonGers taatsdeuren.

Marco uit Maassluis op 19 oktober 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback