Reviews voor GewoonGers

Iedereen die een product van GewoonGers heeft, vragen we om een review te schrijven en ons te beoordelen op onze website, inmeetservice, montageservice én de kwaliteit van de deur. Wij geven elkaar een high five voor de positieve reviews en zorgen er natuurlijk voor dat we alle tips meenemen. En jíj hoort het eens van een ander!

2748 beoordelingen

Prima! Wel jammer dat grepen te kort waren. Maar paar dagen na plaatsing was dit direct opgelost.

Rads uit Oostburg op 21 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goed

Thomas uit Hoensbroek op 21 april 2021
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Foto van de review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Perfecte communicatie en opvolging van alles! Denken echt met je mee.

Janet uit Wilhelminadorp op 21 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Wij zijn zeer tevreden. Goed en klantvriendelijk, weten waar ze het over hebben, en heel duidelijk proces van bestellen tot leveren. Makkelijk je verwenste leverdatum zelf in te plannen. Helemaal top!

Jacqueline uit Wormer op 21 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Wat een goede service, digitaal aangestuurd van aanmelding inmeten tot op de dag van montage. Alles klopt

Edwin uit Barendrecht op 20 april 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede offerte module op de website. Klantenservice goed bereikbaar en reageert snel. Monteurs vriendelijk en kundig. En bovenal mooi product!

Monique uit Assendelft op 20 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Perfect!

Nienke uit Lent op 19 april 2021
Foto van de review
2
Foto van de review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Positief, snelle inmeet afspraak en direct een datum kunnen plannen om te plaatsen. Duidelijke communicatie wanneer jullie langskomen. De deur past perfect in ons jaren 60 kozijn, heel blij mee. Deur was binnen een half uur gemonteerd.

Sabine uit Holten op 19 april 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Goede service, komen gemaakte afspraken na. Goede kwaliteit. Vakkundige montage. Ben blij met onze deuren.

Sjoerd uit Rolde op 19 april 2021
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Bestelproces is goed en netjes verlopen, deur op de dag van afspraak geleverd en geplaatst. Echter de greep is scheef gemonteerd op de deur door de monteur. Hij heeft dit zeker gezien maar niets gezegd. Ik heb hier melding van gemaakt bij Zoe van Gewoon Gers en de klacht is direct en voortvarend opgepakt. Een dag later een leuk verassingspakket thuis ontvangen van Gewoon Gers met lekkere dingen en excuses. Volgende week wordt de nieuwe greep gemonteerd ... ik heb er alle vertrouwen in dat het allemaal wordt opgelost. De deur zelf is SUPERMOOI !

Ger uit Nootdorp op 18 april 2021
Foto van de review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback