skip to Main Content
Woonhuis Zandvoort

Woonhuis Zandvoort

Waarom maar één kleur kiezen als twee ook kan?!

 

In Zandvoort kregen we een wel heel unieke opdracht voorgeschoteld. Een schuifdeur in standaard kleur (RAL 7021) en een wand met dubbele schuifdeur in het wit in één ruimte samen! Natuurlijk waren we ontzettend benieuwd hoe dit eruit zou komen te zien.

 

Toen de verbouwing compleet was stuurden wij onze fotografe erop af en dit is het resultaat. Wat ons betreft een geweldige referentie waar we ontzettend blij mee zijn!

 

De schuifdeuren van GewoonGers worden standaard voorzien van handgrepen op maat, een railsysteem afgewerkt in dezelfde kleur en structuur als de deur en softclose systeem.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top