skip to Main Content
Woonhuis Woerden

Woonhuis Woerden

Een mix van uiteenlopende materialen

 

GewoonGers kun je eindeloos combineren en natuurlijk ook in combinatie met verschillende materialen. Hout, steen, beton of zelfs kunststof.

Wij krijgen vaak de vraag: maar past zo ’n deur dan wel bij onze bestaande houten deuren of moet ik dan meteen alles vervangen? Op deze vraag geven we je het liefst antwoord door middel van een foto want je weet wat ze zeggen: Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Houten deuren in combinatie met GewoonGers deuren zijn gewoon gers!

De puien en deuren zijn op zichzelf staande producten die als eyecatcher in de woning worden toegepast. Logisch dus dat deze afwijken van alle andere wanden en deuren in huis. Dit zorgt juist voor een leuk contrast in huis!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top