skip to Main Content
Woonhuis Vlaardingen I

Woonhuis Vlaardingen I

Wonen en werken op één locatie

 

In deze woonkamer is een gedeelte dichtgezet middels een GewoonGers wand met deur. Deze ruimte kan bijvoorbeeld doorgaan als werk- en studeerkamer. Ondanks het feit dat de ruimte is dichtgezet, hebben de wanden van GewoonGers een open karakter waardoor deze meer als eyecatcher uit de verf komt en niet zozeer als een scheidingswand.

Een industrieel interieur hoeft niet per definitie een kille uitstraling te hebben. Verschillende kleuren en woonaccessoires kunnen heel veel betekenen in een woning. De GewoonGers pui is met smalle glaspanelen vormgegeven waardoor de ruimte hoger lijkt.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top