skip to Main Content
Woonhuis Veldhoven

Woonhuis Veldhoven

Industriële deur naar eigen ontwerp

 

In april 2018 startte GewoonGers een Facebook like & deel actie. Hierbij kozen wij een winnaar voor een scharnierdeur geheel op maat. Ook het ontwerp was vrij te bepalen. Het eindresultaat zie je hier!

De winnaar die wij kozen woonde niet naast de deur, we gingen helemaal naar Veldhoven!
De bewoners hadden nog helemaal geen deur, dus de winactie van GewoonGers kwam als geroepen. Zij kwamen met een heel uniek ontwerp waarbij de deur van aluminium beplating en een extra lange handgreep op maat werd voorzien. De handgreep is ook nog eens op het glas gemonteerd in plaats van op het framewerk.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top