skip to Main Content
Woonhuis Strijp-S

Woonhuis Strijp-S

Waarom één deur kiezen als je ook voor twee kunt gaan?

 

Eén van de eerste projecten van GewoonGers in 2016 vond plaats in deze woning op het voormalige bedrijventerrein Strijp-S in Eindhoven.

Origineel is dit project wel te noemen. De woning zelf is ook ontzettend uniek dus een creatieve oplossing is hier zeker op zijn plaats.

Een pui met twee scharnierdeuren aan weerszijden. Zo blijft de doorloop optimaal en is de wand een echt sieraad voor de woning geworden. De vakverdeling in deze pui is door GewoonGers in samenwerking met de klant opgezet.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top