skip to Main Content
Woonhuis Staatsliedenbuurt

Woonhuis Staatsliedenbuurt

Zo maak je een extra slaapkamer

 

Even een kijkje in deze prachtige woning in Amsterdam. GewoonGers mocht hier een wand plaatsen in de keuken, maar ook een wand tussen woon- en slaapgedeelte. De eerste wand is vast en bevat geen deur. Hierdoor wordt in beide ruimtes het daglicht doorgelaten.
De wand tussen woonkamer en slaapkamer is voorzien van een enkele scharnierdeur. Deze deur kan helemaal plat worden opengezet tegen het vaste wandgedeelte aan. Hierdoor neemt deze in openstand geen extra ruimte in. In de slaapkamer is een gordijn tegen de wand opgehangen voor extra privacy, maar geeft tegelijkertijd een warme uitstraling. Mooi om te zien maar natuurlijk ook erg functioneel.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top