skip to Main Content
Woonhuis Soest

Woonhuis Soest

Het zijn écht twee deuren

 

Deze ruime woning is voorzien van een dubbele taatsdeur met een leuke twist. In dichte stand oogt het geheel symmetrisch totdat de deuren worden geopend. Eén extra brede deur van 120cm en een smallere deur van 60cm. In overleg met de bewoners van dit huis is het ontwerp tot stand gekomen. Na veel brainstormen, voorbeelden bekijken en het uitwerken van ontwerpschetsen kwam dit idee tot stand. Dit project is uniek en kenmerkend voor deze jaren ’30 woning.
Omdat wij alles op maat produceren zijn dit soort ontwerpen voor de dubbele deur erg goed mogelijk en natuurlijk een leuke variatie.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top