skip to Main Content
Woonhuis Schouwbroek

Woonhuis Schouwbroek

Splitlevel wonen was nog nooit zo gers

 

In deze woning ligt de keuken op een hoger niveau, is de woonkamer op de begane grond en daaronder is een ruimte voorzien van een heuse bar! Eén en al gezelligheid en ontzettend veel ruimte.

 

Om de verschillende ruimten van elkaar te kunnen afschermen zijn de wanden en deuren van GewoonGers toegepast. Gevoel voor ruimte blijft hierdoor intact.
De keukenwand is voorzien van dubbele scharnierdeur voor een wijds en open gevoel. Deze draaideuren kunnen overigens helemaal plat open tegen de vaste zijpanelen aan en nemen daardoor in open stand geen extra ruimte in. Tussen de woonkamer en de bar is een toegangsdeur geplaatst, maar ook een schuifraam. Zo kan er nog iets extra’s worden open gezet bij drukke aangelegenheden en het ziet er natuurlijk ook erg leuk uit!

 

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top