skip to Main Content
Woonhuis Rotterdam, Liskwartier

Woonhuis Rotterdam, Liskwartier

De nieuwe, favoriete plek in huis

 

Dit GewoonGers project werd in opdracht van Woongold uitgevoerd. Ditmaal in het Liskwartier in Rotterdam. De donkere pui contrasteert ontzettend goed bij de lichte keuken en vloer. Dat is nog eens een fijn uitzicht om ontbijt, lunch of diner klaar te maken!

Leveren jullie ook aan bedrijven?

We krijgen deze vraag vaak gesteld. Het antwoord is: ja. Wij leveren aan zowel de consument als aan bedrijven. Iedereen die een GewoonGers wand op maat wil, kan er één krijgen! Breng je ideeën mee naar onze showroom of stuur ze toe per e-mail. Wij gaan aan de slag!

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top