skip to Main Content
Woonhuis Rotterdam, Delfshaven

Woonhuis Rotterdam, Delfshaven

Dé modelwoning voor nieuwbouwproject WEST507

 

De woningen in het Rotterdamse nieuwbouwproject WEST507 zijn in de verkoop gegaan. Om de potentiële kopers te inspireren is er een modelwoning ingericht.

De hoge plafonds in deze woningen maken het mogelijk om een extra verdieping te creëren. Deze verdiepingen zijn dichtgezet met GewoonGers puien en voorzien van onze allereerste kiepramen! Uiteraard voorzien van doorvalveilig glas. Het vele licht wat in de woning binnenvalt wordt behouden vanwege de grote ramen.

Richt de woning in met GewoonGers

GewoonGers denkt graag mee als het gaat om nieuwbouwprojecten. Wij bieden zowel standaard- als maatwerkproducten om jouw nieuwbouwwoning te helpen inrichten zoals jij dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan standaard deuren die in het bestaande kozijn kunnen worden geplaatst. Zo voorkom je extra verbouwingswerkzaamheden vlak na de oplevering van de woning. Kom eens langs bij ons in de showroom en breng de buren mee!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top